TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Serdar Ortaç'ı isyan ettiren 'Dayak' iddiası

Serdar Ortaç, İrlanda’da olan eşi Chloe Loughnan'ın dayak yediği ve boşanacakları yönünde çıkan haberlere cevap verdi, Yalan söylüyorsunuz!
Serdar Ortaç'ı isyan ettiren 'Dayak' iddiası
İnternet Haber Servisi - Serdar Ortaç, İrlanda’da olan eşi Chloe Loughnan'ın dayak yediği ve boşanacakları yönünde çıkan haberlere cevap verdi: Yalan söylüyorsunuz!

Serdar Ortaç, Miami’de geçirdiği trafik kazasından sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu olur olmaz memleketi İrlanda’ya giden eşi Chloe Loughnan’la her gün telefonda görüştüğünü söyledi.

Ortaç, “Hanım şu an İrlanda’da, her gün konuşuyoruz. Aramızda ne olacak bilmiyorum. Sağlığına tamamen kavuşmak üzere. Bütün yaraları kapandı” dedi.

Eşinin tamamen iyileştiğinde eve geleceğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Oturup konuşacağız. ‘İşi gücü bırak, yeniden başlayalım, evinde otur’ diyeceğim. Ben evlilikten yanayım, bitmesin istiyorum. Fakat ‘Biz yapamıyoruz’ derse, nasip deyip ayrılırız” diye konuştu.

Serdar Ortaç, Miami’de geçirdiği trafik kazasının ardından eşinin yanına gitmediği için eleştirilmişti.



Serdar Ortaç'tan yeni açıklama

Serdar Ortaç, 'boşanacaklar' yönünde çıkan haberlere cevap verdi. Açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirten ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı: 'Boşanma falan yok. Bir daha söylüyorum, hanımın sağlığına kavuşup dönmesini bekliyorum.10 Ocak gibi gelir. Artık sormayın. '
Yorum Yazın