TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Sibel Can, 'Kış Masalı'nı 3 kez söylemiş!

Günay'daki programına yeni albümünden ‘Kış Masalı’ isimli şarkısıyla başlayan Sibel Can'a şarkının bitiminde istek gelince, hayranlarını kırmayıp tekrar tekrar okumuş.
Sibel Can, 'Kış Masalı'nı 3 kez söylemiş!
CRA - Günay’da Sibel Can’ı izleyen 450 konuk arasında, Nurhan Çıtak, Sibel Vatandost, Aslı ve Bora Pehlivanlar, Zeynep ve Nadir Aksoy, Ayşegül Ekşioğlu, Burak Kaya, Yaşar Ceylan, Mustafa Çağlar, Sinem Genç gibi cemiyetin seçkin isimleri de varmış.

Yeni albümü ‘Galata’yı tam bir ay önce çıkardığını hatırlatan güzel solist, yeni şarkılarına gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini vurgulamış.

MERDİVENLERDE GÜLLERLE VE ALKIŞLARLA UĞURLANDI
Programında Türk Müziği ve arabesk eserlerin yanı sıra, hem eski hem yeni şarkılarına yer veren şarkıcı yeni albümdeki ‘Galata’, ‘Erkek Erkeğe’, ‘Narsist’ ve ‘Oh Oh’ isimli şarkıları da alkışlar eşliğinde okumuş.

Günay’da bu sezon 12’inci ve son programını yaptığını belirten Sibel Can, “Her seferinde burada huzurunuzda olmaktan çok keyif aldım. 12 program ne çabuk geçmiş, zaman nasıl da geçiyor. Bir kez daha beni onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim.” diye konuşmuş.

Son programında sahnede yaklaşık 3 saat kalan Sibel Can, gecenin bitiminde gazinodan ayrılırken, Günay’ın merdivenlerinde çalışanlar tarafından ayaklarına gül ve karanfil yaprakları dökülerek ve alkışlarla uğurlanmış. Bu ilgiye duygulandığı görülen ünlü solist tüm çalışanlara teşekkür edip, alkışlar eşliğinde arabasına binmiş.
Yorum Yazın