TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Son kez gelinlik giydi

Başrollerini Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Nedim Saban, Metin Zakoğlu ile Duygu Çelebi’nin paylaştığı ‘Bahtiyar Bahtıkara’ filminin galasında konuşan Yeşim Salkım, filmde son kez gelinlik giydiğini belirterek, 'Bu tamamen sondu. Bir daha evlenmeyeceğim' dedi.
Son kez gelinlik giydi
İnternet Haber Servisi - Yarın vizyona girecek olan ‘Bahtiyar Bahtıkar’nın galası önceki akşam Özdilek Park AVM'de yapıldı.

Çekimleri Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gerçekleşen filmin galasına ise yoğun ilgi oldu. Gala öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde filmin konusundan bahseden Yeşim Salkım, “Şu zamana kadar yaşanmamış en saf aşkı seyrediyoruz. Eğlenceli bir Ege filmi izleyeceğiz” dedi. Hakan Eratik'le sekiz yıl önce nikah masasına oturduğu gelinliği filmde yeniden giyen Salkım, “Filmde son gelinlik olarak giydim. Daha sonra Seydikemer'de bir genç kıza hediye ettim. Bu tamamen sondu. Bir daha evlenmeyeceğim. Allah herkese hayırlı insan nasip etsin. İki tane güzel evladım ve iyi bir işim var. En güzel aşk kavuşamadığındır. Kavuşamayacağım aşk arıyorum” diye konuştu.

KADİR ÇÖPDEMİR 36 KEZ EVLENEMEDİ
‘Bir Gırık Aşk Hikayesi' sloganıyla çekilen filmin, yönetmen koltuğunda Ergin Yılmazer oturuyor. Filmin senaryosunu İbrahim Bakırhan, Ergin Yılmazer ve Kadir Maraşlı kaleme alırken müziklerini ise Olcay Demirci ve Samet Kılıç yaptı. Film annesi yüzünden 36 kez evlenememiş Bahtiyar Hoca’nın (Kadir Çöpdemir) trajik hikayesini ele alıyor.


 
Yorum Yazın