TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Tan 8'inci albümü için stüdyoda

Türk Pop Müziği'nin sevilen isimlerinden Tan, 8'nci albümü için stüdyo çalışmalarına başladı.
Tan 8'inci albümü için stüdyoda
İHA - Türk Pop Müziğinde kendi söylediği şarkılar dışında yazıp bestelediği ve başkaları tarafından seslendirilen hitlerle hayran kitlesine ulaşan Tan, 8'nci albümü için stüdyo çalışmalarına başladı.

Ekim ayında Poll Production etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulacak albümü için “Uzun zamandır konserler ve dijital tekliler dışında albüm yapmamıştım. Yepyeni bestelerim, şarkılarım var. Bu yeni albüm projem üstünde çok daha özenli çalıştım ve içime sinen bir albüm oldu” diyen Tan önümüzdeki hafta albümün çıkış şarkısına Bodrum’da bir klip çekeceğini açıkladı.

Müzisyen kimliğinin yanısıra renkli kişiliğiyle de ilgi toplayan Tan, televizyon dünyasından da teklifler aldığını söyleyerek “Televizyonda herkesin sahte olduğunu ve televizyonun bir aptal kutusu olduğunu düşünüyorum. Ancak tam da bu sebepten çok da iyi bir televizyoncu olabilirim. Düşündüğüm farklı konseptleri yansıtabileceğim yeni bir format olursa neden olmasın? Televizyonu sadece kendine hizmet eden bir araç olmaktan çıkarıp sanat ve topluma da hizmet edecek bir mecra haline getirebiliriz“ dedi. Tan, albümün çıkışı sonrasında Türkiye ve Avrupa turnelerine çıkarak şehir şehir dolaşacak. Yeni albümü öncesi kendine yeni bir ekip de kuran Tan, ünlü iletişimci Özgür Aras’la anlaşarak menajerlik işlerini de ona devretti.

Kızlarla özel şov
Tan önceki gece Rönesans Ajans tarafından bu yıl 16 ‘ncısı düzenlenen Miss & Mr Model Of Turkey 2016 Final gecesinde sahne aldı. Tan ‘ın yarışmacı 10 kızla yaptığı sahne şovu izleyenlerden büyük alkış aldı. 
Yorum Yazın