TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Tuğba Özay Survivor için ilginç paylaşımda bulundu

Geçtiğimiz aylar içerisinde Survivor 2016 Ada macerasına veda eden yarışmacılar arasında olan Tuğba Özay UçanKuş TV’de yayınlanmış olan bir erkek bir kadın programının canlı yayın konuğu olmuştu.
Tuğba Özay Survivor için ilginç paylaşımda bulundu
Fatma Güler - Survivor'da yaşadıkları konusunda ve özel hayatına iş hayatına dair birçok konuda bilgiler veren Özay; Survivor'da kalmış oldukları süre boyunca çöpten bile yiyecek aradığını belirtti ve ‘’bir keresinde Yılmaz Morgül’ü kafasını çöpe sokarken gördüm’’ diye konuştu.

‘’Hijyen delisiyim. titizlik abidesiyim ama adada yemek konusunda çöplükten yiyecek aradığımı bile biliyorum. Bir keresinde Yılmaz Morgül’ü kafasını çöplüğe sokarken gördüm’’ bütün yarışmacıların aynı şartlarda yaşadığını belirten Özay ‘’Survivorbir yarış yeri ama yarış yeri olduğu gibi bir duruş yeridir. Yılmaz Morgül adını duruşunu bozmayan isimler arasındaydı. Sağlık sorunlarını aşıp gelmesine rağmen kendini hiçbir zaman bozmadı’’ diyerek Yılmaz Morgül hakkında yorum yaptı. ‘’Ada da Aşk ya da farklı duygular içerisine girmedim her türlü konuda Nefsine hakim olmak zorundasın zaten o kadar aç yaşayan bir insanın bu tür şeyleri düşünmeye ne hali ne mecali olur’’ diye konuştu.



‘’Semih’i seviyorum ona karşı bir önyargı olduğunu düşünmüyorum’’ diye belirten Tuğba Özay adaya gitmeden öncesinde ve döndükten sonrasında eski eşinin kendisini arayarak destek verdiğini söyledi

‘’Eski eşimle hiçbir zaman kötü olmadık hiç bir zamanda kötü olmam. Şu anda da bebeği olacak.’’ Sunucu Sinan Güzel’in ‘’Doğru biri olursa çocuk istiyor musun?’’ sorusuna karşılık ‘’yirmili yaşlarda daha istekliydim yaş ilerledikçe çekimser yaklaşıyorsun’’ diye belirtti
Yorum Yazın