TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Türkan Şoray'a 'Yılın Annesi' ödülü

Ünlü sanatçı Türkan Şoray’a bir kolej tarafından düzenlenen etkinlikte ‘Yılın Annesi’ ödülü verildi. Ödülü alan Şoray, 'Bu anlamlı ödülü tüm anneler adına, özellikle evlatlarını kaybetmiş, ağlayan anneler adına alıyorum. Anneler ağlamasın' dedi.
Türkan Şoray'a 'Yılın Annesi' ödülü
Ozan Koltuk - Okul girişinde öğrenciler ve idareciler tarafından karşılanan Türkan Şoray, yoğun kalabalık eşliğinde törenin yapılacağı salona geçti. Burada öğrenciler ve veliler Türkan Şoray ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Etkinlikte ilk olarak ilkokul öğrencilerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu mini konser verdi. Ardından lise öğrencilerinden oluşan grup, birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Grup, konserde Demet Akalı’nın seslendirdiği ‘Türkan’ isimli şarkıyı söyledi.

Gösterilerin ardından Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Türkan Şoray’a ‘Yılın Annesi’ ödülünü verdi. Ödülü alırken duygulanan Şoray, “Çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ödülü tüm anneler adına, özellikle evlatlarını kaybetmiş, ağlayan anneler adına alıyorum. Anneler ağlamasın” dedi.

“Şu anda hüngür hüngür ağlamak istiyorum” diyen Türkan Şoray, “Gerçekten çok anlamlı bir gün benim için. Geldiğim andan itibaren sizlerden gördüğün sıcak ilgi beni inanılmaz mutlu etti. Duygularımı anlatmam gerçekten çok zor. Bu anlamlı ödül için çok teşekkür ediyorum. İyi ki anne olmuşum, tüm anneler kutsal varlıklardır. Çok şükür ki Allah beni de annelik mutluluğuna eriştirdi. Gerçekten çok mutlu oldum. Belki de hayatımın en anlamlı, mutlu gününü yaşadım, bugünü hiç unutmayacağım” şeklinde konuştu.

Vali Coş ise, annenin insanların hayatında çok özel bir yerinin olduğunu belirterek, “Kültürümüzde, örf ve adetlerimizde anaların yeri başkadır. Annelerimiz o kadar özeldir ki onlara duyulan sevgi, saygı, şükran hislerimizi ifade için bir gün yetmez, 365 gün de yetmez. Onları her saniye, dakika hatırlamamız, onlara olan sevgimizi, saygımızı her vesileyle geciktirmeden göstermemiz lazım. Onlar öylesine değerli ve yüce varlıklardır. Tüm annelerimize sevgi saygı gönderiyoruz” diye konuştu.

Etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katıldı.
Yorum Yazın