TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Türkler korku filmi yapamaz zannediyorlar

Yönetmenliğini Ersen Denk’in yaptığı başrolleri Wilma Elles (Olivia), Lucia Oskerova (Anna), Cihan Toraman (David), Yağmur Tanrısevsin (Jennifer), Ayşen Batıgün (Sarah) ve Jeyan Tözüm (Aunt Lucia) ‘ün paylaştığı The Tragedy (Katran) ‘Katran – The Tragedy’ 13 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.
Türkler korku filmi yapamaz zannediyorlar
Yağmur Tanrısevsin ve Wilma Elles ile birlikte ‘The Tragedy’ adlı korku filminde rol alan Ayşen Batıgün, korku filmini çekerken korktunuz mu sorusuna, “Bana korkunç gelmiyor, ben çok keyif alarak oynadım! Wilma (Elles) ile çoğunlukla sahnelerim, ben hiç korkmadım ama izleyiciye korkunç gelecek. İnsanlar Türkler korku filmi yapamaz zannediyor ama biz gayet güzel yaptık.” dedi.

‘SARAH’ ADLI DADIYI OYNADI
Yönetmen Hakan Denk’in Hollandalı olduğunu söyleyen Batıgün, “Amerika-Hollanda yapımı bir film. Gerçekten dram ağırlıklı, tedirgin edici sahnelerin yoğun olduğu bir film” diyor.

Filmde Sarah adlı dadıyı oynayan Ayşen Batıgün, “Bu kız geçmişte yaşamış olduğu bazı şeylerden dolayı fazla konuşmayı sevmeyen biri. Paraya ihtiyacı olunca bir ailenin yanına dadı olarak çalışmaya gidiyor. Sara altıncı hissi kuvvetli bir karakter. Evde geçmişte yaşanan şeyleri, kaosu görüyor. Derken hayaletler, kötü şeyler başına geliyor” diyor.

“WİLMA’YI ÇOK SEVDİM”
Wilma Elles’i ilk başta soğuk birisi sandığını söyleyen Batıgün, “Wilma göründğü gibi hiçte soğuk birisi değil, Wilma’yı çok sevdim. Onunla çalışmak çok keyifliydi. Çok sıcak kanlı, arkadaş canlısı birisi” dedi. Korku filmi ‘The Tragedy’ adlı sinema 13 Şubat’ta Türkiye’de gösterime girecek.
Yorum Yazın