TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Yetenek Sizsiniz, yeni bir yıldız mı yaratıyor?

Ekranların sevilerek izlenen ve reyting sıralamasında her zaman en üstlerde yerini koruyan 'Yetenek Sizsiniz' isimli programdan yeni bir yıldız doğuyor.
Yetenek Sizsiniz, yeni bir yıldız mı yaratıyor?
CRA - 'Yetenek sizsiniz' isimli programın ilgi ile takip edilen yarışmacısı Turabi Çamkıran dövüş sanatlarını sergileyip, jüri yanında izleyicilerden de tam not almayı başarmıştı.

Dövüş sanatlarındaki başarısı yanında sempatik haliyle de dikkat çeken Turabi Çamkıran, sevilen pop müzik sanatçısı Fatma Polat’ ın klip çalışmasında boy gösterecek. Şahin Özer müzik etiketi ile müzik severlerle buluşan Fatma Polat’ ın “Aşkın Hali” isimli albümünün ikinci klip çalışması için hazırlıklar başlamış.

Albümün “Aşk Beni Sevmiyor” isimli çalışmasına Haydar ışık yönetmenliğinde çekilecek olan klip için Fatma Polat ve Turabi Çamkıran oyuncu koçlarıyla çalışmalara başlamışlar. Başarılı yönetmen Haydar Işık klip çalışmasında helikopterle çekilecek sahnelerin ve oyunculuk performanslarının çok konuşulacağını ve hiçbir zaman işini şansa bırakmadığını söylemiş. Sevilen pop müzik sanatçısı Fatma Polat “ Albümümün ikinci klip çalışmasını yapıyorum. Bu albüme altı klip çekmeyi planlıyorum” demiş. Turabi Çamkıran akrobatik dövüş performansıyla ve oyunculuğu ile izleyiciyi şaşırtmaya hazırlanıyormuş.

Turabi Çamkıran'ın Yetenek Sizsiniz'deki performansı;
Yorum Yazın