• Genel

Erkunt ile iftardan sahura ramazan sohbetleri

Ramazan ayında, Türkiye’yi gezerek iftar sofralarına misafir olan Erkunt Traktör ekibi, yaklaşık 25 gün sürecek programa 18 Haziran’da başladı.
Erkunt ile iftardan sahura ramazan sohbetleri
Sultan Gedik - İZMİR / İHA - Geleneksel hale gelen Erkunt Ramazan Sohbetlerinde çiftçi ile bir araya gelen firma yetkilileri, iftar yemeğinden sonra sahura kadar köy kahvelerinde ve tarlada eğitimler vermeye devam ediyor. 50 köyün ziyaret edileceği, iftardan sahura kadar süren ‘Ramazan sohbetlerinde, doğru traktör kullanımı için verilen eğitimlerin yanı sıra, test sürüşleri de gerçekleştiriliyor. İSO ve Fortune Dergisi’nin açıkladığı 'Türkiye’nin En Büyük 500 Kuruluşu' listelerinde istikrarlı yükselişi ile pazardaki konumunu sağlamlaştıran Erkunt Traktör, 2015 yılında üst üstte açıkladığı sürprizlerle sektöre hız kazandırıyor.

Erkunt Traktör A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, çiftçilerle daha çok zaman geçirmenin önemli olduğunu ifade ederek, "Sadece Ramazan sohbetlerinde değil, geleneksel hale gelen diğer etkinliklerimizde de çiftçilerimizle daha uzun zaman geçirmek, bizim için çok önemli. Biliyoruz ki bu temaslarda çiftçilerimiz, Erkunt yetkililerine çok değerli yönlendirmeler yapıyor ve isteklerini rahatlıkla dile getirebiliyor" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yeni logo lansmanıyla ilgili aldıkları yorumların gurur verici olduğunu kaydeden Armağan şunları açıklamalarda bulundu:
"Yeni logonun bu kadar çabuk benimsenmesi ve özel tasarlanan siyah traktörü satın almak isteyen çiftçilerimizin tatlı rekabeti, Erkunt ekibinin çalışmalarına güç katıyor. Anlıyorum ki, çiftçilerimizin beklentilerini karşılayan çalışmalara imza atmayı başarmışız. Hızımızı düşürmeden bizden beklenen yeni sürprizleri de kısa süre sonra paylaşacağız. Yılın ikinci yarısında katılacağımız önemli fuarlar ve organize edeceğimiz geleneksel bakım günleri etkinliklerimiz olacak. Tüm çiftçilerimiz, sahadaki etkinlikleri ve sıradaki sürprizleri yerinde görebilmek için Erkunt’u sosyal medya üzerinden takip edebilir."
Yorum Yazın