TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Sağlık

Elektronik sigarada nikotin miktarına dikkat

Sigarayı bırakmak için ve ya tercih sebebi ile elektronik sigara kullanımı gittikçe artıyor. Tabi ki de ürün talebi arttıkça yanlış ürünler gibi dikkat edilmesi gerekenler de artıyor.
Elektronik sigarada nikotin miktarına dikkat
Bu sebeple bilinen ve çok kullanılan markaları tercih etmekte yarar var. Mila's Macarons Salted CaramelMila's Macarons Pistachio, Mila's Macarons Strawbery gibi özel seriler iyi elektronik sigara likitleri arasında gösterilmektedir.

DİKKAT
E-likit yani cihaz içerisinde kullanılan dolum sıvıları elektronik sigara kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli içeriktir. Nedeni ise iç organlara kalp damar akciğer ve kana direk nüfuz etmesidir.

Elektronik Sigara Likit kullanımında dikkat edilecek hususları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;

* Bandrollü ürünleri kullanınız.

* Doğrulama Batch kodu olan ürünleri tercih ediniz.

* Kutu üzerinde mutlaka ilk ve son kullanım tarihi yazmalıdır.

* Sağlık kilidi ve koruyucu jelatin olan ürünleri tercih ediniz.

* Bildiğiniz güvendiğiniz markaları kullanınız.

* Likit mg ve pg/vg oranına dikkat ediniz.


2015 Mart ayından süre gelen üretimini devam ettirmekte olan One Hit Wonder Markasının diğer ürünleri ise aşağıdaki gibi sıralanmaktadır. The Man, Rocket Man, My Man, Police Man, Mini Muffin Man, Juice Box, ve Drippn Whip Berrak dünyanın en çok tercih ettiği elektronik sigaralikit markaları arasındaki yerini almıştır.

Elektronik sigara likit kullanımında nikotin miktarına dikkat edilmelidir. 0-3-6-9-12-18 gibi likit mg seviyesi olan e-likitlerden size uygun olanı tercih edilmelidir. Aksi durumda boğaz yanması, baş dönmesi, mide bulanması terleme gibi nikotin zehirlenmesinin etkilerini bedeninizde gözlemleyebilirsiniz. 
Yorum Yazın