TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

ADIYAMAN'DA 2 BİN CHP'Lİ AK PARTİ'YE KATILDI

CHP'nin 2009’da yılında Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Kaçar ve beraberindeki 2 bin kişi AK Parti’ye katıldı.
ADIYAMAN'DA 2 BİN CHP'Lİ AK PARTİ'YE KATILDI
İHA - Adıyaman’da, seçimlere az bir süre kala partilerin çalışmaları kapsamında 2009’da yılında Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar ve beraberindeki 2 bin kişiye AK Parti rozeti taktı. Düzenlenen toplantıda konuşan Kaçar, “Ben kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisinde görev aldım. Yaklaşık iki yıl önce istifa ettim, niye istifa ettim? Gerek Adıyaman gerek Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap vermedi, dar düşündü, iktidarın yaptığı hemen hemen her şeye karşı oldu. Bu yapılanları ise ben içime sindiremedim karşıya gücün yetmiyorsa kendine gücün yeter istifa ettim” dedi.

Kaçar’ın konuşması sık sık slogan atılarak kesilirken konuşmanın ardından alkışlar ile kürsüye davet edilen AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı F.Hüsrev Kutlu, “Bizler büyük bir aileyiz ağaç dallarıyla gürler sizler olduğunuz zaman ben daha güçlü daha kuvvetli daha kudretli oluyorum. Ben sizin yanınızda olursam sizler daha güçlü olursunuz. Bizim büyük orandaki çevremiz. Biz AK Parti olarak ayrım gözetmeyen partiyiz. Allahın izniyle hiçbir ayrım gözetmeden nerede kimin eksiği varsa hangi mahallede hangi sokakta eksik varsa oraya yetişeceğiz. Haksız olmayan haklı olan her işte elimizden geleni yapacağız. Bizim 10 yılda yaptıklarımızı herkes bir düşünsün her köyde suyumuz var” şeklinde ifade etti.

Konuşmaların ardından 2 bin kişilik kalabalık Sakarya Caddesi üzerinden davul-zurna eşliğinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Ak Parti seçim bürosu önünde sloganlar atarak yürüdüler. Seçim Bürosu önünde gelen kalabalığı karşılayan AK Parti Gurup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın tarafından Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar’a, AK Parti rozetini takarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Yorum Yazın