TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Ahmet Katar İYİ Parti'de

Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Katar, İyi Parti’ye katıldı. Ahmet Katar’a rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.
Ahmet Katar İYİ Parti'de
İrfan Salcı - İsmi son yerel seçimlerde sık sık gündeme gelen, Kastamonu’daki yatırımlarıyla öne çıkan KASİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Katar, dün resmen İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti’nin bugün yapılan Meclis grup toplantısında Ahmet Katar’ın rozetini, Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Akşener: “Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“CESARETİNDEN DOLAYI KENDİSİNİ KUTLUYORUM”
Genel Başkan Meral Akşener, Ahmet Katar’ı cesaretinden dolayı tebrik etti. Akşener: “Tabi kendisinin iş insanı olarak gelmesinin her türlü tehdit, tehlike, iftira ve kötüleme gibi birçok kavramı, düşmanlığı ve haksızlığı göğüslemesi anlamına geliyor. Kendisini cesaretinden dolayı ekstradan kutluyorum. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZİN ROZETİNİZİ İSTİYORUM”
Akşener, Ahmet Katar’a rozet taktığı esnada dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Katar, Akşener’in rozetini istedi. Bu talebe gülümseyerek ve olumlu cevap veren Akşener: “Kendisi benim rozetimi istiyor. Neden olmasın, hayırlı olsun Ahmet bey” dedi.

“İYİ PARTİ TÜRKİYE'YE İYİ GELECEK.”
İYİ Parti rozeti takıldıktan sonra kürsüde bir konuşma yapan Ahmet Katar şunları söyledi: Sayın Genel Başkanım, Değerli Milletvekillerimiz, Evliyalar ve şehitler diyarı, kadim şehrimiz Kastamonu'dan kucak dolusu sevgi ve selamlar getirdim. Ülkemiz için üretmeye gayret eden bir sanayici ve iş insanı olarak; Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğine inandığım İyi Parti ailesine katılmaktan çok büyük mutluluk duydum. Bugünden itibaren İyi Parti ailesi içinde Kastamonu'ya, Kastamonululara ve ülkemize tüm gücümle hizmet etmekten onur duyacağım. İyi'ler hareketine katılmama vesile olan başta Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener hanımefendiye, Teşkilat Başkanımız Sn. Koray Aydın bey'e ve İyi Parti ailesine çok teşekkür ediyorum. Son sözümü tüm inancımla söylüyorum, İYİ Parti Türkiye'ye İyi Gelecek.”

KASTAMONU’DAN GENİŞ KATILIM
Ahmet Katar’ın İYİ Parti saflarına katıldığı grup toplantısına Kastamonu’dan geniş bir katılım gerçekleşti. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Çıvgın’ın yanı sıra çok sayıda partili, Kastamonu’dan sabah erken saatlerde Ankara’ya gitti ve grup toplantısını yerinde izledi.
Yorum Yazın