TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

AK Partili adayın evine MHP afişi astılar

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın oturduğu apartmana gece gizlice giren 3 kişilik maskeli ekip, Babaş’ın dairesinin kapısına MHP afişi astıktan sonra kaçarak kayıplara karıştı.
AK Partili adayın evine MHP afişi astılar
İHA- Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala, siyasi partilerin Kastamonu’daki seçim çalışmaları hız kazanırken yerel siyasetin tansiyonu da her geçen gün yükseliyor. Kastamonu’da AK Parti ile MHP arasında yoğunlaşan seçim rekabeti, gündeme düşen bir haberle farklı bir boyut kazandı.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın dairesinin bulunduğu apartmana gece gizlice giren kimliği belirsiz kişilerin Babaş’ın dairesinin kapısına MHP adayı Hayati Hamzaoğlu’na ait afişi asarak kayıplara karıştıkları öğrenildi. Apartmandaki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler sayesinde olayın ne zaman ve nasıl gerçekleştiği açığa çıktı. Apartmanın önüne gelişlerinden itibaren tüm hareketleri güvenlik kameraları tarafından görüntülenen 3 kişinin arka kapıdan gizlice girdikleri ve maske kullandıkları belirlendi. Olay yerine gece saat 03.40 sularında, üzerinde MHP’nin amblemleri olan bir araçla gelen maskeli 3 kişiden birisinin kapının önünde gözcülük yaptığı, diğer kişilerin ise kapıyı zorla açarak içeri girdiği, kamera görüntülerine yansıdı. Tahsin Babaş’a ait apartman dairesinin kapısına MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu’nun afişini asan ekip üyeleri daha sonra olay yerinden kaçarak hızla uzaklaştılar.

Tahsin Babaş ve ailesinin, şans eseri olay saatinde olayın meydana geldiği yerde olmaması, yaşanabilecek daha kötü hadiselerin önüne geçerken, olayı öğrenen polisin başlattığı soruşturma kapsamında kameraların görüntülediği maskeli çete üyelerinin kimliğinin tespit edilmesine çalışılıyor.

Konuyla ilgili olarak kendisine soru yöneltilen AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, siyasi ortamı daha fazla germenin, insanları birbirine düşürmenin kimseye bir fayda sağlamayacağını, bu sebeple kendisine yönelik olarak yapılan bu çocukça ve sorumsuz davranışı ciddiye almadığını söyledi.

Ayrıca Tahsin Babaş’ın Kuzeykent Mahallesi’ndeki evine de kimliği belirsiz kişiler girerek, MHP ve Hayati Hamzaoğlu’nun olduğu bayraklarla afişleri astı. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Yorum Yazın