TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Babacan: Karaman il başkanımız Burak Demirer, MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ''Karaman il başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı. Burak Bey ve Hüseyin Bey’e geçmiş olsun. Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz'' açıklamasını yaptı.
Babacan: Karaman il başkanımız Burak Demirer, MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı
AJANSLAR - DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Karaman İl Başkanı Burak Demirer’in saldırıya uğradığını açıkladı.

Babacan, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:
“Karaman il başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger MHP merkez ilçe başkanının başında olduğu bir grubun saldırısına uğradı. Burak Bey ve Hüseyin Bey’e geçmiş olsun. Şiddeti siyaset zanneden bu zihniyetle mücadele edeceğiz.” dedi. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ise sosyal medya hesabında, “Karaman İl Başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, saat 00.15 sularında, MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı ve 8-10 kişi tarafından sopalarla ağır saldırıya uğramışlardır. Müşahede altında tutulan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Kahpe saldırılarla bizi yıldıramazsınız” açıklamasını yaptı.
Yorum Yazın