TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Bahçeli: 'Temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 2 ila 5 arasında indirim yapılsın'

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.
Bahçeli: 'Temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 2 ila 5 arasında indirim yapılsın'
MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Yalancıların maskesini düşüreceğiz. Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlatacağız. Kötü niyetlileri açıklayacağız. Halka doğru gideceğiz, halkımızla bütünleşeceğiz. Mutlaka anlaşacağız. Geliyor gelmekte olan diyorlar ya, biz de gidiyor gitmekte olanlar diyeceğiz. Bir kere eğilenin bir daha dik duramayacağını öğreteceğiz.

Cumhur'un kaderi Cumhuriyet'in kaderidir. Cumhur İttifakı Türkiye'yi kem gözlerden, kötü sözlerden, ölümcül engellerden, karanlık emellerden, fedakarca koruyacak milleti ile bütün halinde geleceği inşa edecektir. Çalışacağız, çabalayacağız, sular gibi coşacağız. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde Türkiye'nin yeni bir zaferine imza atacağız

"ÇIKMAZ SOKAĞA GİRMESİNİ İSTEYEN ÇEVRELER VAR"
Türkiye'nin çıkmaz sokağa girmesini isteyen çevreler var. Ekonomik çetelerin, küresel tefecilerin neyi amaçladıkları vicdan sahibi her insanımızın esasen malumudur.

Türkiye'ye ölümü göstererek, sıtmaya razı etmeye çalışanlara duyarsız, duygusuz ve dirençsiz olacağımız mı hesap ediliyor?

"MB'NIN REZERVLERİNİN ERDİĞİ YALANI..."
Merkez Bankası'nın rezervlerinin eridiği yalanına bel bağlayan zillet ittifakı, 128 milyar dolar nerede soracağına, Türkiye'nin karşısında ne aradıklarını, emperyalizme nasıl işbirlikçilik yaptıklarını, adamlıklarının nerede olduğunu açıklamak mecburiyetindir.

CHP yönetimi başta olmak üzere zilletin diğer ortaklarının bunu görmesi için milli duruş göstermeleri, Allah'tan korkan bir kalbe sahip olmaları gerekmektedir.

"İNSANLARIMIZIN SIRTINA BİNEN YÜKÜN FARKINDAYIZ"
İnsanlarımızın sırtına binen yükün farkındayız. Onları anlıyoruz. Fakat ekonomik dengeleme ve normalleşmenin gün be gün hayata geçtiğinin de görülmesini istiyoruz.

Temelsiz fiyat artışlarının frenlenmesi, hayat pahalılığının düşürülmesi konusunda herkesin yapacağı fedakarlıklar vardır. Enflasyonla mücadelede gönül birliğini hayata geçirmeliyiz.


AYRINTILAR GELİYOR...
Yorum Yazın