TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Bakan Arzu, başkan Karadeniz'le birlikte 'GIYAD'ın açılışını yaptı

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (GİYAD) açılışını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu ile birlikte yaptı.
Bakan Arzu, başkan Karadeniz'le birlikte 'GIYAD'ın açılışını yaptı
Sultan Gedik - İSTANBUL / İHA - Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu ile birlikte, Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD)’nin açılışını yaptı. Açılışa; Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Serap Yaşar, Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, GİYAD Başkanı Serkan Kaya, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BU KARDEŞLİĞE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR”
Açılışta konuşan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, ‘Bugün İstanbul dünya kenti. İstanbul 3'üncü bölge nüfusun yüzde 13'ü İstanbul doğumlu iken kalan yüzde 87'si, ülkenin diğer kesimlerinden gelen kardeşlerimizdir. Yani tüm kardeşlerimiz, İstanbul'da birlikte yaşamayı benimsemiştir. Bu kentteki bütün Anadolu insanı bu birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zaman sahip çıkması gerekiyor” diyerek, beraberlik mesajı verdi.

BAŞKAN’DAN GÜMÜŞHANELİLERE ÇAĞRI
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, ''Bizler Gümüşhanelilerle buluşmak için buradayız. Gümüşhaneli kardeşlerimiz bize her anlamda her daim destek olan vatandaşlarımızdır. Nüfusları Küçükçekmece ilçesinde çok fazla olmasa bile kendi nüfusları içerisinde çok büyük bir oranda bizleri desteklediklerini biliyorum. Bizim için dualarınızı bekliyoruz. Açılışımız hayırlı olsun” diye konuştu.

“OY KULLANMALIYIZ”
Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Eker; ise güzel bir Türkiye inşa etmek için, tüm vatandaşların 1 Kasım’da sandık başına gitmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek derneğin açılışı yapıldı.

Dernek açılışının ardından, dernek binasının yanı başında yer alan Gümüşpark’ın açılışı da gerçekleştirildi. Gümüşpark’ın çevre düzenlemesi ve park alanı haline getirilmesi Küçükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.
Yorum Yazın