TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Bakan Müezzinoğlu Akşehir'de hastanedeki yaralıyı ziyaret etti

Konya’nın Akşehir ilçesinden elma toplamak üzere Isparta’nın Gelendost ilçesine giderken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden işçilerin cenaze törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Akşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir yaralıyı ziyaret etti.
Bakan Müezzinoğlu Akşehir'de hastanedeki yaralıyı ziyaret etti
KONYA / İHA - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaralıyı ziyaret ettikten sonra hastane çıkışında bir açıklama yaptı.

Akşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir yaralı olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Bakan Müezzinoğlu, “Buradaki tedavi gören hastamız 13 yaşındaki evladını kaybetmiş kazada. Anne kendi kaza yarasından ziyade evladının kaybının üzüntüsünde. Biz de bize düşenleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Tedavilerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Allah şifa versin” dedi.

Bakan Müezzinoğlu kazada tedbir kısmında olağanüstü eksiklikler ve hatalar olduğunun altını çizerek, “İnşallah bütün bunlardan gerek yöneticiler, gerek uygulayıcılar tedbirlerde çok daha güçlü bir mantalite değişimini başarırız. Çünkü 20-25 kişilik bir araca iki mislinden fazla insanı doldurmak zaten kazanın kendisini davet etmektir. Bütün bunlarda çok daha duyarlı olmamız lazım. Ama bir bakıyorsun şoför kardeşimiz hem kendisinin hem de evladının canını kaybediyor. Eşi de ağır yaralı. Bu kadar tedbirsiz olmakta açıkçası hem kendisi adına hem de sorumluluğunu üstlendiği insanlar adına büyük bir eksiklik. Ders çıkarabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.
Yorum Yazın