TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Başbakan Davutoğlu yarın Samsun’da

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu yarın coşkulu bir şekilde ağırlayacaklarını söyledi.
Başbakan Davutoğlu yarın Samsun’da
İHA - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla 02 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Samsun mitingi ile ilgili bir açıklamada bulundu.

7 Haziran seçimlerinin yeni Türkiye hedefine doğru atılmış en önemli adımlardan birisi olacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “Türkiye’nin son 13 yılına hemen her alanda damgasını vuran AK Parti, yarın gerçekleştirilecek Samsun mitingiyle iktidar yürüyüşüne bir kez daha başlatmış olacaktır. Bütün il teşkilat mensuplarımız üzerilerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmektedir. Sahadaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. 02 Mayıs 2015 Cumartesi günü şehrimizde coşkulu bir şekilde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacağız” dedi.

Bir bütün halinde Samsun olarak mitinge hazırlandıklarını belirten Göksel, “Son çalışmalarımızı tamamlayıp Genel Başkanımız ve Başbakanımızın mitingine hazırlanıyoruz. 7 Haziran öncesinde büyük bir coşkuyla Samsun olarak mitingde olacağız. İnşallah Samsunumuzun şanına yakışır şekilde bir güzel miting olacağını düşünüyorum. Gayretimiz o noktada ve o yöndedir. Samsun, Cumhuriyet’in ilk adımlarının atıldığı ve Başbakanımızın tabiriyle ‘Meşale Şehir’ olarak Türk siyasetinde ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Samsun’a bizim hükümetimiz döneminde çok ciddi yatırımlar ve hamleler gerçekleştirdi. Samsun son yıllar içerisinde kültür, spor, turizm, eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık gibi temel alanlarda büyük mesafeler aldı. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde ise, inşallah Yeni Türkiye çatısı altında çok daha gelişmiş bir Samsun için kararlı bir adım daha atmış olacağız. Türkiye’de huzur ve istikrarın devamı için, hızla gelişen ve kalkınan bir Türkiye için birlik için, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış için Samsun halkımızı yarın saat 17.00’de Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz. Vesayetin hiçbir türünün olmadığı, dün olduğu gibi bugün de milli ve manevi değerlerle örülü milletin köle değil, efendi olarak kabul edildiği yeni bir iktidar dönemini arzu edenleri miting meydanımıza bekliyoruz. Partili ve partisiz tüm halkımızı mitingimize davet ediyorum” diye konuştu.
Yorum Yazın