TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Başkan Beyoğlu: "Kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi ilke edinen gazeteciliği değerli buluyoruz."

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi ilke edinen , ülkesinin ve memleketinin yararını gözeten basın emekçilerinin mücadelesini saygıdeğer buluyoruz " ifadelerini kullandı.
Başkan Beyoğlu: "Kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi ilke edinen gazeteciliği değerli buluyoruz."
Gazeteciliğin aynı zamanda kamu görevi olduğunu, gazetecilerin bu anlamda önemli bir misyon ve sorumluluk üstlendiğinin altını çizen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, doğru bilgi paylaşımını içeren haber, yorum ve içerikleri değerli bulduklarını söyledi.

Eksiklikleri dile getiren, yol gösterici yayınların topluma karşı sorumlu olan kurum ve idarecilerin de yararına olduğunu anlatan Beyoğlu,"Basın emekçilerinin ne kadar zor şartlarda emek sarf ederek fedakarca hizmet ettiklerini biliyoruz. Gerek bizler ve gerekse toplumumuz kendilerine minnet borçludur. Tabi ki eksiklikleri dile getirecekler, yanlışları dile getirecekler. Farklılıkların olması bizi bir arada tutan en önemli güçtür ve demokrasinin gereğidir. Yalan ve iftira içermeyen,algı ve provokatif amaç taşımayan her haber değerlidir. Görevimiz gereği günlük yaşamda defalarca karşılaştığımız, kimi zaman beraber mesai yaptığımız, belediyemizin hizmetlerini kamuoyu ile paylaşarak aziz milletimizin gözü ve kulağı olan kıymetli basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.
Yorum Yazın