TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Başkan Çelik'ten AK Parti'de yeni dönem değerlendirmesi

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Sayın Cumhurbaşkanım senin sevdan bizim sevdamız, senin kavgan bizim kavgamız. Teşkilatlarımız olarak hep yanında olduk, hep yanında olacağız dedi.
Başkan Çelik'ten AK Parti'de yeni dönem değerlendirmesi
TOKAT / İHA - Halkın oyları ile Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin ederek görevine başlaması ve Ahmet Davutoğlu’nun da Başbakan olarak yeni kabineyi kurması ile ilgili olarak Başkan Çelik, parti binasında basın açıklaması yapıldı. Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması, yerine ise Davutoğlu’nun Başbakan olarak getirilmesi sürecinde ‘AK Parti nasıl bölünür, nasıl parçalanır, nasıl bir girdabın içine düşer’ şeklinde hesap yapanlar olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Ama kurumsallaşmış olan AK Parti şahıslara endeksli olmadığını bu bir kurumsal hareket olduğunu, bu bir başlangıç olduğunu gösterdi ve yeni genel başkanının etrafından kenetlenmiş durumda. Bizde Tokat teşkilatları olarak bayrağı taşıma sürecine giren genel başkanımızın teşkilatlarım olarak hep yanında olacağız. Bizde diyoruz ki sayın Cumhurbaşkanım senin sevdan bizim sevdamız, senin kavgan bizim kavgamız. Teşkilatlarımız olarak hep yanında olduk, hep yanında olacağız. Emaneti ehil ellere teslim ettiniz bu emaneti sonuna kadar taşımaya söz veriyoruz ve kalelerin en yüksek burçlarına bu bayrağı dikmek bizim hedefimiz” diye konuştu.

13 yıldır AK Parti olarak hizmet alanında olduklarına dikkat çeken Başkan Çelik, “Bundan sonraki 2023-2053 hedeflerinde de Türkiye AK Partiyle bu yolculuğuna devam edecektir ve Cumhurbaşkanımızın dediği gibi genel başkanımız geçici değildir. Genel başkanımız kongrelere girecek her daim genel başkanımız olacaktır. Şuanda başbakanlık görevini aldı. Görevlendirmelerini yapacak, kabinesini oluşturacak. Kabineden sonra yola devam diyecek, güven oyunu aldıktan sonrada şimdiye kadar yolumuza nasıl yürüdüysek sayın Davutoğlu ile de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın