TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Beyoğlu: 'Bağlar'da değişimin sesi olduk'

AK Parti Bağlar İlçe Kongresi'ne katılarak belediyenin son 22 aydaki hizmetlerini kapsayan bir konuşma yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, nüfusu 36 ilden büyük olan ilçede uzun yılların ihmali olan sorunları ortadan kaldırma adına kısa vadede önemli bir başarı sağladıklarını söyledi.
Beyoğlu: 'Bağlar'da değişimin sesi olduk'
Mehmet Aslan - AK Parti’nin son 19 yılda gösterdiği değişimi Bağlar’a yansıttıklarının altını çizen Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete olan sevdasını esas alarak verdikleri mücadelede halkın güvenini kazandıklarının altını çizdi.

“Milletle Aramızda Güçlü Bir Bağ Oluştu”
AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardında ilk kez AK Parti’ye geçen ilçede 22 ay gibi kısa bir zamanda bugün herkes tarafından fark edilebilen bir değişime imza attıklarını söyledi, “gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliği “ adını verdikleri hizmet seferberliği ile halkın güvenini ve dualarını kazandıklarını kaydetti.

Uzun yıllar hak ettiği hizmetleri alamayarak ihmal ve istismar edilen Bağlar’da öncelikle halkın arasına girerek herkesin kapısını çalıp gönlünü kazanarak vatandaşlarla güçlü bir bağ oluşturduklarına dikkat çeken Başkan Beyoğlu, ilk kez böyle bir değişimi yaşayan Bağlar halkının büyük bir teveccüh göstererek kendilerini bağrına bastığını ifade etti.

“Kaynakları Millete Hizmet İçin Değerlendirdik”
Vatandaşların kendilerine ulaşarak evlerine ve semtlerine davet ettiğini anlatan Beyoğlu, kronikleşen sorunların olduğu ilçede oluşturdukları gönül köprüsü ile sayesinde bir yandan farklı kesimlerin umudu ve sesi olurken, diğer yandan kırsaldan merkeze kadar ilçenin her karışında vatandaşın yaşamını olumsuz etkileyen alt yapı ve üst yapı sorunlarını ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Başkan Beyoğlu, belediyenin kaynaklarını ve imkanlarını milletin yararına değerlendirirken, rutin belediyecilik hizmetleri dışına çıkıp sosyal projeleri da hayata geçirdiklerini ifade ederek bu alanda fark yarattıklarının altını çizdi.

“AK Parti Dava Hareketidir, Bize Düşen Bu Davaya Hizmet Etmektir”
İlçe tarihinde ilk olan devasa projeler hazırlayarak hayata geçirdiklerini anlatan Beyoğlu, ”Geride bıraktığımız kısa zamanda elde ettiğimiz başarıdan cesaret alarak inşallah önümüzdeki zamanı çok daha iyi değerlendirerek vizyon projelerimizi hayata geçirip Bağlar’ı gelecekte yaşanılabilir model bir şehir haline getireceğiz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin dualarına mazhar olan mücadelesini esas alarak çıktığımız bu yolda aşkla koşmaya devam edeceğiz. AK Parti bir dava ve gönül hareketidir. AK Parti milletin bağrından kopan, milletin sesidir. Mazlumların umududur. Bizlere düşen görev, bu kutlu davaya her koşulda hizmet etmektir. Bu minvalde sayın cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bir olacağız,iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız.” İfadelerini kullandı.

Beyoğlu, konuşmasında Kentsel Dönüşüm projesi başta olmak üzere yapmış oldukları çalışmalara destek veren milletvekili Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat'a teşekkür eti.

Milletvekillerinden Başkan Beyoğlu'na Hizmet Teşekkürü
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, milletvekili Ebubekir Bal ve önceki dönem milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, yaptıkları konuşmalarda Bağlar'da yaşanan değişim ve kısa sürede hayata geçirilen hizmetlerden dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

Partililerden Beyoğlu'na Sevgi Gösterisi
Göletli Park içerisinde bulunan Ada Kafe’de gerçekleşen AK Parti Bağlar 5.Olağan Kongresi’ne katılan Başkan Beyoğlu, partililerin sevgi gösterisi ile karşılandı.

Kongre salonunda Bağlar Belediyesi'nin hayata geçirdiği hizmetler ve projeler slayt gösterisi ile davetlilere izlettirildi.

Kongreye, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, AK Parti önceki dönem milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu , il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde yeni ilçe başkanı Ahmet Maruf Demir, görevi eski başkan Erkan Gezer’den devraldı.
Yorum Yazın