TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz

Ağrı Valisi Musa Işın, eşi Tuba Işın ile Kazım Karabekir Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, istek ve sorunları dinledi.
Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz
Fatma Güler - Işın, Türkiye'nin merhametli ve kerim bir devlet olduğunu kaydederek, Cizre'deki çatışma ortamından kaçarak Ağrı'ya göç eden aileler olduğunu söyledi.

Bu aileleri kentte misafir ettiklerini, ev kiraladıklarını, ev eşyası aldıklarını ve ihtiyaçlarını karşıladıklarını anlatan Işın, "Bu devlet böyle merhametli ve kerim bir devlettir. Allah'a şükür, devletimiz zengin ve güçlüdür. Biz de bunun kıymetini bilelim. Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara inşallah fırsat vermeyeceğiz. Bu devlet hem Türk'ün hem de Kürt'ün devletidir. Bu bayrak hem Türk'ün hem de Kürt'ün bayrağıdır" diye konuştu.

"PKK'yı destekleyenler villalarda oturur ama vatandaşın çocuğunu ölüme sürükler"
Işın, Diyarbakır Belediyesinin Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli afişler astığını anımsatarak, PKK'nın aynı zamanda Kürtlerin de en büyük düşmanı olduğunu vurguladı.

Işın, şunları söyledi: "Ey Kürt kardeşlerim, peki biz böyle dinsiz, Allah, İslam ve Kürt düşmanlarının peşinden nasıl gidebiliriz? Ağrı'ya göreve geldiğimde PKK dağda mahkeme kurmuştu ve esnaf ile vatandaşlardan haraç alıyordu. Haraç vermeyenleri de dağa götürüp işkence yapıyorlardı. Peki Kürtler'i savunuyorsanız niye milletin parasını zorla elinden alıyorsunuz? Böyle haydutluk ve anarşistlik olur mu? PKK'yı destekleyenler villalarda oturur, çocuklarını en güzel okullarda okuturlar ama vatandaşın çocuğunu da ölüme sürükler. Bunun farkında olacağız. Bütün bu oyunları çevremizdeki herkese anlatacağız. Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkacağız."
Yorum Yazın