TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

​Burhan Kuzu'dan ilginç tweet

Burhan Kuzu akşam saatlerine doğru ilginç bir tweet attı. Bir saat içinde ikiyüzelliye yakın yorum yapılan tweet kimse tarafından anlaşılamadı.
​Burhan Kuzu'dan ilginç tweet
Sosyal medyanın gücünden yaralanmaya çalışan siyasetçiler hergün yeni bir paylaşım yapıyorlar. Bu paylaşımların bir yenisi de AK Parti MKYK üyesi Burhan Kuzu'dan geldi.

Birçok kişi tarafından anlaşılmamış olsa da okuyanların kendi düşüncesine göre yorumladığı paylaşımda Kuzu; "Padişah balık avlayana ilk oltana takılan şeyin ağırlığınca altın vereceğim demiş; oltaya kuru bir kemik takılmış. Yüzlerce altın konuluyor kemik yine ağır geliyor. Padişah bir Bilgeye soruyor; Bilge 'Bu kemik bir aç gözlü insanın göz çukurudur,bunu ancak toprak doyurur' demiş." yazdı.

"Aç gözlü" kişilere itafen yazılan tweette ilgili kişinin kim olduğu ve kim tarafından cevap verileceği merak ediliyor.



Belirli zaman sonra yeni tweet atan Kuzu; "Dış politika dümdüz gitmez; engebeli bir alandır.İnişleri ve çıkışları vardır. Tüm mesele bu tabloya ayak uydurabilmek ve tedbirini alabilmektir. AK Parti Hükümetleri işte bunu yapmaya çalışıyor. Ancak birileri maalesef anlamıyor." şeklinde paylaşım yaptı.



Yorum Yazın