TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Kırşehir'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 30 Mart Seçimlerinin ikinci kez galibi Kırşehir Belediyesini ziyaret etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Kırşehir'de
KIRŞEHİR / İHA - Kırşehir temaslarına Kırşehir Belediyesinde Başkan Yaşar Bahçeci’den aldığı brifingle başlayan Bakan Güllüce, basın toplantısı düzenledi.

Güllüce, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Eskişehir’de yaptığı oy pusulalarının fazlalığı iddiasına cevap vererek, “Yağlı güreşte pehlivan yenileceğini fark edince gözümün üstüne vurdun diye bağırmaya başlar. Tekrar güreş başlar aman kardeşim faul yaptın gözüme yağ kaçırdın diye başlar. Maksadı güreşi iptal ettirmektir. Biliyor baştan yenilecek. Şimdi maçın sonu belli birileri küfür ediyor milletin anasına mağlubiyetin daha gelmeden bugün bir yerde konuşmada bütün milletin anasına sövülüyor. O da böyle diyor bunlar olacak şey mi ya 21. asır Türkiye’sinde 18 milyon kağıdın her partinin onlarca parti var dokuz tane parti destekliyor onu dokuz partinin temsilcisi her yerde her sandığın başında olacak. 18 milyon tane kağıt o kadar milletin gözünün önünde yok edilecek. Ya da fazla konacak. Kaybetmeyi erdemli etmek lazım. Belli oldu maçın sonu da şimdiden ‘Gözüne yağ kaçıran pehlivan’ gibi bağırıp çağırmaya lüzum yok.

Pehlivanlar gider yüreğine sağlık der, millette kaybetti ama adam gibi kaybetti der gözüme yağ kaçırdın diyeninde pehlivanlık hayatı biter. Bu siyasette de geçerlidir” şeklinde konuştu.

“REKLAMLARIN KALDIRILMASI HİÇ DE ÖNEMLİ DEĞİL”
Bakan Güllüce YSK tarafından yasaklanan Başbakan Erdoğan’ın reklamlarının kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Başbakan’ın reklamlarını millet yapıyor zaten milletin kalbine girmiş bir lider televizyonda var mı diye millet oy
veriyor.Televizyonların hepsini kaldırsanız yok etseniz bu millet çocuklarının ismini milyonlarca insan Recep Tayyip adını vermiş ne fark eder ki hiç de önemli değil” ifadelerini kullandı.

Bakan Güllüce, son operasyonlarla ilgili, “Şimdiden ben yargılama konusunda ne desem yargıya müdahale ediyor diye beni suçlarlar onun içinde yargı konusunda yargının eline gelmiş bir hadise konusunda konuşmamız doğru değil” dedi.

Gazze’de yaşananlar konusunda da açıklamada bulunan Bakan Güllüce, “Nasıl bir şeydir bu ülkede birileri her işiniz bitti de Gazze mi kaldı diyor. Ne demek bu kardeşim her işimiz de bitmedi Gazze de bitmedi. Müslüman olmayan ülke içinde ben bu ızdırabı yaşarım” dedi.

Bakan Güllüce daha sonra Kırşehir’in çılgın projesi Kent Parka geçerek Ahi Külliyesi alanını gezdi.
Yorum Yazın