TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

DEVA Partisi Kastamonu: 'Esnafımızın yanındayız'

DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Kordinatörü Sayın Essum Aslan, Kastamonu İl Başkanı Sayın Av. Hüseyin Canal ve İl Yönetimi ile birlikte Pazar esnafını ziyaret ettiler.
DEVA Partisi Kastamonu: 'Esnafımızın yanındayız'
İrfan Salcı - DEVA Partisi Kastamonu teşkilatı Pazar esnafının sıkıntılarını dinleyerek dertlerine ortak olmak istediklerini ve her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi.

Ziyaretler sonrasında İl başkanı ve ilçe başkanları bir araya gelerek Pazar esnafının ve Kastamonu’nun genel sorunları üzerine istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Kastamonu esnafının yanında olduklarını belirten Başkan Canal;
“Kastamonu’da genellikle köy pazarı diye tabir edilen kırsaldan gelen tereyağı, süt, yoğurt gibi kendi ürettikleri ürünlerin satıldığı pazarda insanların sıkıntılarını dinledik. Bütün pazar esnafının ortak olarak yakınlıkları konu alışverişlerin durduğu, ellerindeki ürünleri satamadan akşam eve geri döndükleridir. Ekonomik kriz pazar yerinde de en temel ihtiyaçların tedarik edilmesinde dahi kendisini göstermiştir. Bunun nedeni ise iktidarın kötü ekonomi yönetimi ve halktan uzak olmasıdır. Vatandaşlarımız ve esnafımız bunun farkında zaten. Biz Deva Partisi olarak vatandaşımızdan kopmuş ve uzak değiliz. Vatandaşımızın yanındayız. İktidara geldiğimiz taktirde planladığımız ekonomik programlarla bu krizi atlatacağız.” dedi.
Yorum Yazın