TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Ekrem Erdem, HDP'nin IŞİD'den ne farkı var?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Milletvekili Ekrem Erdem, Perpa Ticaret Merkezi’nde esnafla bir araya geldi. HDP’yi eleştiren Erdem, HDP dediğin eli kanlı terör örgütünün devamı. IŞİD’den ne farkı var dedi.
Ekrem Erdem, HDP'nin IŞİD'den ne farkı var?
İSTANBUL / İHA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, bu sabah düzenlen kahvaltı programıyla Perpa Ticaret Merkezi’nde esnafla bir araya geldi. Toplantıya, Ekrem Erdem’in yanı sıra AK Parti Şişli İlçe Başkanı Şeref Sezgin, PERPA B Blok Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü ve çok sayıda esnaf katıldı. Toplantıda davet için esnafa teşekkür eden Erdem, “Dün 27 Mayıs’tı. 60 darbesinin 55. yıldönümü. Bu ülkeye hizmetten başka yaptığı bir şey olmayan Adnan Menderes ve arkadaşları iftiralarla iktidardan uzaklaştırıldı. Türkiye’nin geri kalmışlığının en önemli sebebi 60 darbesidir. Bu darbeyi zaman zaman 10 yılda bir tekrar etmedir. 60 darbesine kadar Türkiye IMF’yi tanımazdı” dedi.

AK Parti’nin 13 yıldır iktidarda olduğunu söyleyen Erdem, “Halkın arasındayız. 70 sente muhtaç ülke bugün IMF’ye borç verir hale geldi. Dünyada yardım veren dört büyük ülke arasındayız. Yardım alan değil, yardım veren bir ülkeyiz artık. Şimdi AK Partiye karşı bir kampanya yapılıyor. AK Parti’ye oy vermeyin de kime verirseniz verin. Niye vermeyelim? var mı bunun cevabı? Yok. Niye AK Parti büyümeye devam ediyor. AK Parti büyüyor Türkiye büyüyor. Siyasetin keşke si olmaz bir de şunu deneyelim. Denedik zaten onları. 13 yılda muhteşem işler yaptık. 2023 gibi bir hedef koyduk. Hatta 2071 hedefimiz var. . Biz büyük düşünüyoruz. Bu millet büyük düşünür. Öyle yalancılarla dedikoduculara millet bakmaz. Vaat ediyorlar şunu yapacağız bunu yapacağız diye. Yapsaydınız zaten AK Parti olmazdı” diye konuştu.

Erdem, zamanında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başında muhalefetin olduğunu hatırlatarak, “İstanbul’u yaşanmaz hale getirdiler. Kokan bir İstanbul vardı. Onların geldiği yer kokar. Şu an siyaseti kokutuyorlar. Yalanlarla iftiralarla kokutuyorlar. ‘Hırsız var‘ diye bağırıyorlar. Aynaya bakıyor, kendilerini görüyorlar. Biz onların hırsızlığını İstanbul’dan biliriz. Onların hırsızlığını Sayın Kılıçdaroğlu’nun genel müdürlüğünden biliriz” şeklinde konuştu.

Şu anda AK Parti’nin önünü kesme projesi olduğunu söyleyen AK Partili Ekrem Erdem, “’HDP barajı aşarsa AK Parti’yi küçültürüz’ diyorlar. Dün HDP düşmanlığıyla prim yapanlar, bugün HDP’ci oldu. HDP dediğin eli kanlı terör örgütünün devamı. IŞİD’den ne farkı var. 6-7 Ekim’de kurban eti dağıtanı balkondan attılar. Üstünden komşusu arabayla geçti. IŞİD’in boğaz kesmesinden bunun ne farkı var. Cani her yerde canidir. Buralarda kuzu postunda kurt. Kuzu gibi davranıyorlar. Ama doğuda ‘seçim ertesi günü burada farklı bir şey çıksın hesaplaşırız ‘ diyorlar. Hani özgürlükçü, hani demokrattınız. Güneydoğu’da Kürtlerin önündeki engelleri kaldıran AK Parti’dir” diye konuştu.
Yorum Yazın