TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Eski Bakan, MHP'li adaylara yolcu bileti kesti

Şenpazar ve Devrekani’yi ziyaret eden MHP’li Milletvekili Adaylarına vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. Eski Bakan halen MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, yeni işyeri açılışında ilk yolcu biletini MHP’li adaylara kesti.
Eski Bakan, MHP'li adaylara yolcu bileti kesti
İHA - MHP Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar ile diğer milletvekili adayları Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, beraberinde MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu ile MHP Devrekani ve Şenpazar İlçe Teşkilatıyla birlikte Şenpazar ve Devrekani’yi ziyaret ettiler.

Ziyarette MHP’li adaylar, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde vatandaşlardan ve esnaflardan destek istediler. Devrekani’de yeni açılan İstanbul Seyahat’ın işyeri açılışına katılan MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Emin Çınar, Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, ardından Devrekani Halk Pazarını ziyaret ederek vatandaşların ve esnafların istek ve taleplerini dinlediler.

Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgi gösterdiği MHP’li adaylar, ardından ilçedeki işyerlerini ziyaret ederek, destek istediler.
Ziyaretlerde vatandaşların serzenişleriyle karşılaşan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, 7 Haziran genel seçimlerinde sandığa giden her bir vatandaşın şahsi hesaplar yerine, ülkesi için oy kullanmasını istedi.
Bu ülkeye sadece iktidar partisinin hizmet etmediğini söyleyen Emin Çınar, “Bizde yapılan hizmetlere belirli miktarda katkı sunuyoruz. TBMM’de soru önergesi veriyoruz, ya da hizmetlerin Kastamonu’ya kazandırılmasında aracı oluyoruz. Bu yüzden Kastamonu’da olsun, ilçelerimizde olsun, köylerimizde olsun, ne tür bir sorunla karşılaşıyorsanız bize mutlara bildirin. Çözümü noktasında bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız. Çünkü bu memleketin insanları, hizmetin en iyisine layık, hizmetin en iyisini hak ediyor. Bizim insanımız, kamuya zarar vermez, devletine zarar vermez, elektrik faturasını öder, su faturasını öder, elektriği kesildiğinde önünü ilikler ve damındaki hayvanını satıp borcunu öder. Bir yerleri yakıp yıkmaz, verilene de her zaman razı olur, şükretmesini bilir. Bu yüzden bu hizmetler, her şeyden önce bizim hakkımız. Bunu hiçbir zaman unutmayalım. İnşallah 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler hayırlara vesile olur” dedi.

İstanbul Seyahat’in Devrekani’ye ve Kastamonu halkına hayırlı olmasını temenni eden Emin Çınar, “Bu hizmetlerin artarak devam etmesini istiyoruz. Hem hizmet eden kardeşlerimiz, hem de çalışanlarımız, hem de Devrekani halkı bu hizmetlerden en güzel şekilde yararlanır” şeklinde konuştu.

MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu’nun da katıldığı programda, ilk bileti ise Murat Başesgioğlu kesti. Aynı zamanda eski İçişleri, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Devlet Bakanı olan Murat Başesgioğlu, ilk bileti MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Emin Çınar, Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin’e kesti. Ardından Başesgioğlu, yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni ederek, ilçe halkını ve esnafları ziyaret etti.

“KASTAMONU’DA HİZMET YOKSUNUYUZ”
Kastamonu’da hizmet yoksunu olduklarını açıklayan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, “Eğer, Kastamonu halkımız kendisine verilen hizmetlerden memnunsalar 7 Haziran’da yine gidip iktidara oy versinler. Ama seçim bittikten sonra gelip bizlere lütfen bir daha dert yanmasınlar. Artık her şey ortaya çıktı. Kastamonu halkının aldığı hizmetler ortada, milletimizi sürekli kandırıyorlar, yine bir seçim arifesi yine ortaya çıkıp kandırmaya devam ediyorlar. İktidar partisinin milletvekilleri, seçim dışında hiç köyünüze, ilçenize veya evinize gelip sorunlarınızı, dertlerinizi dinliyor mu? Hayır, seçim arifesinde ortaya çıkıp sadece sizden şunu yapacağız, bunu yapacağız diye oy istiyorlar. Onu da yapmıyorlar ya zaten” diye konuştu.

Şenpazarlı ve Devrekanili vatandaşların ilçelerine yapılan hizmetlere bir göz atmalarını isteyen Hayati Hamzaoğlu, “Şenpazar’ın köy yolları iktidar partisinden önce yapıldı, elektrikleri, yolları ve suları, iktidar partisinden önce yapıldı. Kamu binaları, bu partiden önce yapıldı. Allah aşkına bunların dışında geride ne kaldı. Allah rızası için geriye dönüp bir bakın, 12 yılda ilçenize ne yapıldı” ifadelerini kullandı.

“Hizmetin hatırı yok” diyen Hayati Hamzaoğlu, şöyle konuştu: “Hizmet, hatır gönül dinlemez. Biz, milletimiz için uğraşıyoruz, milletimizde kendisini düşünüp kendisine hizmeti en iyi kim getireceksen sandıkta ona oy kullansın. Yoksa biz, milletvekili oluruz olmayız, orasını Allah bilir, olmazsak ta gider işimize gücümüze bakarız. Ama bizim, bunları duyduğumuz, gördüğümüz zaman yüreğimiz yanıyor”
Yorum Yazın