TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Yalova'da

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yalova'ya gelerek CHP Belediye Başkan adayı Vefa Salman'a destek verdi. Büyükerşen, "5 yıl boyunca Vefa'ya destek olacağım" dedi.
Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Yalova'da
YALOVA / İHA - Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman'a destek verdi.

Salona CHP Yalova Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile birlikte giren Büyükerşen burada partililerle kucaklaştı. Büyükerşen, "Kazandığınız bir seçimi sandıkta yapılan oyunlarla kaybettiniz. Bu iktidarın demokrasi anlayışı da böyle. 1 Haziran'da Eskişehir'de de bazı ilçelerde seçimler yenileniyor. Biz de sizinle birlikte seçime gidiyoruz. Yalova Mustafa Kemal'in gönül verdiği bir il. Yalova'da bir ağacı kesmemek için köşkünü kaydırması da Yalova'ya verdiği önemi gösteriyor. Ama AK Parti'nin bu tip oyunlarla seçimi alma çabası da ona değer vermediklerinin en büyük göstergesi. 1 Haziran'da seçimi mutlaka CHP kazanacak. Biz de 5 yıl boyunca Vefa'ya destek vereceğiz. Yalova'ya baktığımızda çok da fazla yatırım almadığını görüyoruz. Şimdi sizlere bazı yatırımların sözlerini veriyor olabilirler. Ama siz de göreceksiniz ki o yatırımlar hayata geçirilmeyecek. Sizler dik durup sandığa gidip bu iktidara biz Yalova'yız, bizim dediğimiz olacak mesajını vereceksiniz" dedi.
Yorum Yazın