TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Gürcistan başbakanı Türikye'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyaret gerçekleştiren Gürcistan Başbakanı Bidzina İvanishvili'yi resmi törenle karşıladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Gürcistan Başbakanı B...

Gürcistan başbakanı Türikye'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyaret gerçekleştiren Gürcistan Başbakanı Bidzina İvanishvili'yi resmi törenle karşıladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Gürcistan Başbakanı Bidzina İvanishvili'yi törenle karşıladı. Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen resmi karşılama töreninde iki ülkenin marşları çalındı, ardından tören mangasını selamlama faslına geçildi. Konuk Başbakan tören mangasını Türkçe olarak 'merhaba asker' diyerek selamlarken, Erdoğan ve İvanishvili daha sonra törene katılan iki ülke bakanlarıyla tokalaştı.

Başbakan Erdoğan ve Gürcistan Başbakanı İvanishvili başbaşa ve heyetlerarası görüşme için Başbakanlık Merkez Bina'ya geçmeden önce, Başbakanlığın merdivenlerinde gazetecilere poz verdi. Gazetecilere verilen görüntünün ardından ise ilginç bir detay gazetecilerin gözünden kaçmadı. Erdoğan ve İvanishvili tokalaşmanın ardından Merkez Bina'ya girecekleri sırada kapı, görevliler tarafından açılmadı. Bunu fark eden Başbakan Erdoğan, açılması için eliyle kapıya vurmaya hazırlandığı sırada kapı görevliler tarafından açıldı.

Başbakan Erdoğan'ın ve Gürcistan Başbakanı İvanishvili'nin, gerçekleştirecekleri görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Yorum Yazın