TİC Holding Header
  • USD 32.337
  • EUR 35.222
  • Altın 2246.623
  • BIST 100 8792.15
  • Siyaset

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla İl Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Vali Münir Karaloğlu'nun Diyarbakır'da göreve başlamasının ardından ilk 'İl Güvenlik Kurulu Toplantısı' gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla İl Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
İl Güvenlik Kurulu toplantısı amacıyla Diyarbakır’ı teşrif eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplantı öncesi Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra berberindeki heyetle birlikte Vali Karaloğlu ile bir süre sohbet etti.

Ardından gerçekleşen ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlık ettiği İl Güvenlik Kurulu toplantısına,Vali Karaloğlu’nun yanı sıra; Bakan Yardımcıları Ersoy ve İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve güvenlik ile ilgili kurumların çeşitli birimlerinden üst düzey askeri personelle emniyet görevlileri katıldı.



İlin ve bölgenin güvenliğine yönelik konuların ele alındığı toplantıda, terör ve suç örgütlerinin faaliyetleri, suç ve suçluyla etkin mücadele ve uyuşturucuya yönelik alınabilecek önlemler masaya yatırıldı.

Toplantının ardından Vali Karaloğlu eşliğinde Valilik İçkale Makamında ve İçkale Müzesinde incelemelerde bulunan Bakan Soylu ve beraberindeki heyet, Hz. Süleyman Camii ve Sahabe Türbelerini de ziyaret ettikten sonra Diyarbakır’dan ayrıldı.

Yorum Yazın