TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

​Karamollaoğlu bayram namazını Ankara'da kıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, bayram namazını partisinin genel merkezi yanındaki Hamidiye Camisi'nde kıldı.
​Karamollaoğlu bayram namazını Ankara'da kıldı
AA - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla bayramlaştı, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Dünyanın birçok yerinde istenmeyen gelişmelerin yaşandığını belirten Karamollaoğlu, İslam aleminin de kendi içinde sıkıntılarının olduğuna işaret etti.

Yemen'de yaşayanların bir katliamla karşı karşıya kaldıklarını, Suriye'de ise endişeli bekleyişin sürdüğünü ifade eden Karamollaoğlu, "Bunların hepsi üzüntü verici. İslam aleminin başındaki liderlerin hepsi, Türkiye başta olmak üzere elbette akan bu kanın durması ve Müslümanların derlenip toplanmaları için ellerinden gelen gayreti göstermekle mükellefler." ifadelerini kullandı.

Huzur ortamına karşı birilerinin araya fitne sokmaya çalıştığını, bunun da küçümsenmemesi gerektiğini vurgulayan Karamollaoğlu, hem İslam'a hem de Müslümanlara karşı saldırılar yapıldığına dikkati çekti.

Karamollaoğlu, Müslüman aleminin içinde bulunduğu sorunları aşabilmesi için birlikte hareket etmesi gerektiğine inandığını dile getirdi.

"Münferit hadiseler"

Gündemdeki konulara da değinen Karamollaoğlu, ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine ateş açılmasına ilişkin, "Bunlar tasvip edilmesi mümkün olmayan yaklaşımlardır. Türkiye'nin koruması altındaki bir yere birilerinin saldırmaya kalkması sadece onların meseleye çok basit bir şekilde yaklaşmalarında, belki de tahrikten kaynaklanıyor. Milletimiz de zaten bunlara itibar etmiyor, çok münferit hadiseler, üzerinde de durmamak gerekiyor." değerlendirmesini yaptı. 
Yorum Yazın