TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Konya'da MHP Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Konya’da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.
Konya'da MHP Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
KONYA / İHA - Merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye mahallesindeki MHP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı için tören düzenlendi. Törene MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile milletvekili adayları, il teşkilatı yöneticileri ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Murat Çiçek yaptığı konuşmada, adayların ve teşkilatların her zaman yanında olduklarını söyledi. İl başkanı Çiçek, milletvekili adaylarının Konyalılar tarafından sevilen isimler olduğunu belirterek, “Birinci sıradan 14. sıraya kadar dikkat çekilmesi gereken husus şu; tüm adaylarımızın Konya tarafından, Konyalıların yakından tanıdığı, bilinen ve sevilen isimler. Diğer siyasi partiler gibi dışarıdan gelme, doldurma, ısmarlama, dayatma isimler değil. Biz seçtik siz seçeceksiniz mantığıyla değil, hepsi içimizden çıkmış teşkilatları, camiayı bilen ve temsil kabiliyeti olan kişiler” dedi.
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, iktidara hazır olduklarını seçim beyannamesi ile gösterdiklerini kaydederek şunları söyledi: “MHP iktidara hazır bir parti olduğunu gösterdi. Bunun en son örneği seçim beyannamemiz. Aslında Konyalı hemşehrilerim umutla oy verdiği Adalet ve Kalkınma Partisinden artık umudunu kesti. 12,5 yıl da hemşehrilerim sorunlarına çözüm getirmek bir yana sorunlarının daha da arttığını gördüler. Sanayicimiz, esnafımız, çiftçimiz, işsizimiz, çalışanımız, emeklimiz ekonomik sorunlarla mücadele ediyor. Allah’ın da yardımıyla tek başına iktidar hedefine doğru yürüyoruz. Her gittiğimiz yerde hemşehrilerimiz artık korkmadan açık açık MHP’ye destek vereceklerini kameralar önünde söylüyor.”

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek MHP Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.
Yorum Yazın