TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Koronavirüs siyasileri es geçmiyor

Cumhuriyet Halk partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Adalet ve kalkınma partisi Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanı Neslihan Kaya ve Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray Paçal’ın yaptırdıkları Covid19 testi pozitif çıktı.
Koronavirüs siyasileri es geçmiyor
İRFAN SALCI - Covid19 testi pozitif çıkan Güray Paçal henüz bir açıklama yapmazken, Covid 19 testi pozitif çıkan Hikmet Erbilgin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Açıklamada şunları söyledi: "Boğaz ve sırt ağrısı nedeniyle başvurduğum sağlık kuruluşunda yapılan testlere göre COVİD-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Çok şükür durumum iyi. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Tüm yurttaşlarımızdan COVID-19’dan, hastalıktan korunmak ve çevrenizdekileri korumak için azami özeni göstermenizi rica ediyorum." dedi.

AK parti Kadın Kolları İl Başkanı Neslihan Kaya ise bize verdiği özel röportajda şunları söyledi: ''Bel ağrısı ve hafif burun tıkanıklığı şikâyetiyle başvurduğum Kastamonu eğitim ve araştırma Hastanesi'nde yaptırdığım Covid19 testim pozitif çıkmıştır, Bu hastalık kimseyi ayırmadan herkese aynı mesafede yakın ve en zayıf olduğumuz yerden bizi vurmak için zaman kolluyor. Sevgili hemşerilerime buradan duyurmak istiyorum ki sosyal mesafeye uyusunlar, maskelerini çıkartmasınlar, tokalaşıp sarılmasınlar, düğün dernek gibi eğlencelerde çok fazla vakit geçirmesinler, ellerini sık sık dezenfekte edip yıkasınlar ve en önemlisi bana Bir şey olmaz diye düşünüp Bu virüse karşı savunmasız kalmasınlar. Sağlık durumum şu anda gayet iyi hamdolsun bir süre verilen ilaçları kullanarak izole olacağım. Siz sevgili hemşerilerimden dua beklerim." Şeklinde açıklamalarda bulundu.
Yorum Yazın