TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

MHP Kadın Kolları Başkanı Şenel Gaziantep'te

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel, Gaziantep'te İl Kadın Kolları hizmet binasının açılışını yaptı.
MHP Kadın Kolları Başkanı Şenel Gaziantep'te
İHA - Gaziantep MHP İl Merkezi binası bitişiğinde İl Kadın Kolları hizmet binası açılışına, MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel’in yanı sıra; MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, MHP’den Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Erzin ve kadın üyeler katıldı.

Yapılan açılış öncesi açıklamalarda bulunan Şenel, yerel basını önemsediğini vurgulayarak, “Dolayısıyla geldiğimiz noktada son üç gündür yaşananları düşündüğümüzde Milliyetçi Hareket Partisi’nin başta Genel Başkanımızın ifade ettiği, vurguladığı hususlara ilişkin söylediklerimizin ne kadar isabetli olduğunu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin politikalarının aslında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ne kadar da gerekli politikalar olduğunu sanıyorum; sizler, tüm vatandaşlarımız çok net görmüşlerdir. Biz Türkiye’nin yönetilmesi konusunda hep şunu söyledik. Biz bin yıllık kardeşliğimize hiçbir şekilde fitne ve fesadın girmesine izin vermeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde spekülasyonlar, gündem karartmaları, basının uyguladığı sansür hepsini beraber yaşıyoruz. Bizim yaptığımız faaliyetlerin tamamı ulusal basında yer almıyor. Ama iyi ki yerel basın var. Ben bu yüzden yerel basını çok önemsiyorum. Bir memlekete nifak girdiğinde, bir memlekete emperyalizm göz diktiğinde neler yaşandığını en iyi bilen yerlerden birinde yaşıyorsunuz. Parti demek bir irade demek, partinin isimlerinin temsilcileri farklı olabilir. Ama Milliyetçi Hareket Partisi’nin her ferdi ülkücü harekete, Türk-İslam davasına inanmış neferlerdir” dedi.

İhtiyaç sahiplerine el uzatılması gerektiğini belirten Şenel, “Doğru yönetilmeyen Suriye politikası nedeniyle mülteciler kanalıyla Antep’in sosyal düzeni, aile düzeni, şehir hayatının bundan olumsuz etkileniyor olması düşündürücü bir problem. Biz elbette güçlü bir devlet olarak tarihi kimlik ve kişiliğimize ve yaradılışımıza uygun olarak elbette ihtiyaç sahiplerine el uzatacağız” şeklinde konuştu.

Son günlerde yaşanan olaylarda da değinen MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şenel, “Suçu sabit olana kadar insanların masumiyetine inanırız. Bunu hiç kimse yabana atamaz. Yani suç sabit olana kadar herkes masumdur. Ama milletin kafası karıştı. Nasıl olur da evlerde milyonlarca dolar para bulunur? Niçin bu paralar ayakkabı kutularında bulunur? Tabii bu soruların hepsi havada duruyor, cevaplanması lazım ve ben vicdanen huzursuzluk yarattığını, akla yatmadığını düşünüyorum” diye konuştu.

Yapılan açıklama sonrası MHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığı açılışı yapıldı ve Şenel'e bakır süs eşyası hediye edildi.
Yorum Yazın