TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

MHP'de toplu istifa

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yönetim Kurulu Üyesi 10 kişi toplu olarak partilerinden istifa ettiler.
MHP'de toplu istifa
Sultan Gedik - İstifa dilekçelerini il yönetimine sunarak partisi ile yollarını ayıran isimler arasında Başkan Yardımcıları Kadir Ulucay ve Seyfullah Yazıcı ile, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Güney, Ali Rıza Konak, Ersin Yalnız, Fahri Selvi, Cemalettin Yıldırım, Mustafa Kayacık, Mustafa Avcı ve Alper Sözer bulunuyor.

İstifalarla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Yardımcısı Kadir Ulucay “Göreve geldiğimiz günden beri hizmet için partimizi iktidar yapmak için çalıştık. Ancak son günlerde partimizde yaşanan iç çekişme ve Ülkücü camiada oluşturulan kardeş kavgalarına ve koltuk heveslisi olanlara daha fazla meydan ve payanda olmamak için görev aldığımız Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyoruz. İnşallah partimiz bu sıkıntılı dönemi çabuk atlatır ve özlemini ulusça duyduğumuz tek dil, tek bayrak, tek vatan Türkiye diyenlerin ve Ne Mutlu Türküm diyebilenlerin sigortası olmaya devam edecektir. Ayrıca 13 Mart Pazar günü Ankara da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Aziz Türk Milletimizin başı sağolsun. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.
Yorum Yazın