TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

MUHARREM İNCE KAHRAMANMARAŞ'TA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Kahramanmaraş’ın kuzey ilçelerini ziyaret ederek, partilileriyle bir araya geldi. Nurhak, Ekinözü, Afşin ve Elbistan ilçelerini tek tek ziyaret eden İnce, belediye başkan adaylarına destek istedi.
MUHARREM İNCE KAHRAMANMARAŞ'TA
İHA - Ziyaretlerin son durağı olan Elbistan ilçesinde CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat, CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş ve Elbistan Belediye Başkan Adayı Doğan Soydan ile birlikte, seçim otobüsü üzerinde partilere seslenen Muharrem İnce, Kahramanmaraş başta olmak üzere ilçelerinde CHP bayrağını dalgalandırmak için destek istedi.

İnce, “Bu topraklarda Berkin Elvan da bizim evladımızdır, Tunceli’deki polis Ahmet de bizim evladımızdır, İstanbul’da öldürülen AK Partili Burak Can da bizim evladımızdır. Hepsi bizim evladımızdır. Sizden şunu isteyeceğim, korkmayacağız. İşadamımız korkmayacak, maliyeciden korkmayacak, belediyecimiz müfettişten korkmayacak, mahkemeden korkmayacaksınız. Başı dik olacaksınız, Mustafa Kemal’in askerleri olduğunu göstereceksiniz. Elbistan denilince aklıma ilk dönem milletvekilliğim gelir. Elbistan’ın il olması için teklif vermiştim o zaman. 175 CHP milletvekili evet dedi, 250 AK Parti milletvekili hayır dedi, engellediler. Bu seçimde Atatürk’ün partisi, altı oku Elbistan’a yakışır. Bunu beraber yapalım” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazın