TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Murat Taşer'in Kadınlar Günü mesajı

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, 'Kadını toplum içinde hiçbir şekilde ayrıma tabii tutamayız. Eğer tutmamız gerekiyorsa bu pozitif ayrımcılıktır' dedi.
Murat Taşer'in Kadınlar Günü mesajı
İHA - Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, şöyle konuştu: “Kadını toplum içinde hiçbir şekilde ayrıma tabii tutamayız. Eğer tutmamız gerekiyorsa bu pozitif ayrımcılıktır. Bu Kadını el üstünde tutmaktır. Annemizi el üstünde tuttuğumuz, eşimizi ve kız çocuğumuzu tuttuğumuz gibi... Bir de meseleyi bizim kadınımız olarak ele alırsak Türk kadını bunu gerçekten hak ediyor. O güzelliğiyle, taşıdığı erdemle ve yaşattığı ahlak değerleri ile birleştirdiği milli değerleri ile gerçekten eşsiz bir varlıktır. Siyasi bir hareket olarak bu noktada son derece samimiyiz. Milliyetçi Hareket Partisi kadınlarımızın fedakârlıklarıyla bugünlere gelmiş bir siyasi partidir. Yaşadığımız acılar, mağduriyetler ve mahkûmiyetler en çok annelerimizi, eşlerimizi, sevgililerimiz dolayısıyla kadınlarımızı çok üzmüştür. Türk kadının geneli bu derece yüksek bir anlayışa sahiptir. Bu bakımdan değerlendirildiğinde Cumhuriyetimizi de kuran kadınlardır, demeliyiz.”

“SALİHA HANIM GÖZ BEBEĞİMİZDİR”
Partisinin kadın adayı olarak Kiraz Belediye başkan adayı Saliha Özçınar Şengül’ü örnek gösteren Murat Taşer; “Partimiz yüze yakın kadın adayı listelerine taşımıştır. Kadınlarımıza verdiğimiz değer burada da ortaya çıkıyor. Bilhassa Kiraz Belediye Başkan adayımız, Sayın Saliha Özçınar Şengül Hanımefendi bizim gözbebeğimizdir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi, “kızım” diye seslenmiş ona verdiği önemi sıklıkla ortaya koymuştur. Bizim bu seçimlerdeki başarımız kadınlarımızın başarısı olacaktır. Göreceksiniz. Bu zafer de kadınlarımıza çok yakışacak. Ben bu vesileyle tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyor, hepsine saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KİRAZ’DA KUTLAYACAK
Dünya Kadınlar Gününü Kiraz’da kadın belediye başkan adayları Saliha Özçınar Şengül ile birlikte kutlayacak olan MHP İzmir İl teşkilatı Kiraz’a çıkartma yapacak. Kadın Kolları İl Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem başkanlığındaki MHP İzmir İl teşkilatı ilçede düzenlenen etkinliklere katılacak.
Yorum Yazın