TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Nükhet Hotar,'Sandıkta destek göremeyenler sokaktan, yakıp-yıkmaktan medet ummaktadır'dedi

Gezi Parkı protestoları sırasında saldırıya uğrayan AK Parti Çiğli İlçe Binası’nın düzenlediği dayanışma yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar,
Nükhet Hotar,'Sandıkta destek göremeyenler sokaktan, yakıp-yıkmaktan medet ummaktadır'dedi

'Tam ve kesintisiz demokrasilerde iktidarları belirleyen seçimlerdir. Bunun yolu da sandıktan geçer. Sandıkta destek göremeyenler; sokaktan, yakıp-yıkmaktan medet ummaktadır' dedi.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarların da yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Hotar, ilçe teşkilatı yöneticilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

"ÜLKEMİZE HİZMET ÇALIŞMALARIMIZI PERÇİNLEDİ"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşanan ve Gezi Parkı ile başlayan ancak farklı amaçlara hizmet ettiği gün geçtikçe daha da netleşen 'Gezi' olayları neticesinde Çiğli İlçe Başkanlığımıza da düzenlenen saldırı bizlerin birlik ve beraberliğini artırmış, her bir teşkilat üyemizin ülkesine hizmet yönündeki çalışmalarını perçinlemiştir. Gezi olayları ile görülmüştür ki Türkiye’nin önlenemez yükselişini engellemeye yönelik uluslararası paydaşlar dikkatlice izlenmelidir. Süreç içerisindeki medyanın tutumundan, gerçek entelektüel olarak adlandırılan kesimin yaklaşımı da ayrıca irdelenmelidir” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Hotar, sözlerini şöyle sürdürdü: “İyi niyetli ve sadece seslendirilen amaca yönelik eylem ve söylemlerin, illegal söylem ve eylemlerden ayrı tutularak özellikle incelenmesi gerekmektedir. Bu olaylar, ne çözüm sürecini, ne Alevi açılımını, ne de yeni demokratikleşme adımlarını sekteye uğratmayacaktır. Dolayısıyla bu gelişmelerden ve Türkiye’nin ulusal ve uluslararası standartlarının yükselmiş olmasından rahatsızlık duyanların ülkemiz aleyhine kurmaya çalıştıkları tuzak, Sayın Başbakanımızın kararlı ve istikrarlı duruşu ile ve sağduyunun hakim olmasıyla karşılığını bulamayacaktır.”

Yorum Yazın