TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

"Ödevimize iyi çalıştık"

AK Parti İstanbul 2.Bölge milletvekili adayı ve Başbakan Başdanışmanı Ali Sarıkaya, “Vatandaşlarımızın bize verdiği ev ödevlerine gayet iyi çalıştık. Eksikliklerimizi giderdik. Vatandaşımızın bizden ne istediğini anladık ve isteklerini beyannamemize yansıttık” dedi.
"Ödevimize iyi çalıştık"
AK Parti İstanbul 2.Bölge milletvekili adayı ve Başbakan Başdanışmanı Ali Sarıkaya, AK Parti Şişli İlçe teşkilatı ile bir araya geldi. Sarıkaya, seçim çalışmalarına ilişkin teşkilatla görüş alışverişinde bulunarak herkesten daha fazla özveri göstermesini istedi.
Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıkaya, “Halkımın 1 Kasım’da AK Parti’yi destekleyip sandıkları patlatacaktır. ‘Yeniden Tek Başına, İşbaşına’ sloganımızla iktidar olma yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz. Vatandaşımız, 1 Kasım’da bizi güçlü bir şekilde destekleyip iktidarımızın önünü açacaktır. Biz onlara hizmet etme yolunda bizlere gerekli desteği vereceklerine inanıyoruz. Her yere giderek beyannamemizi anlatacağız. 1 Kasım’dan sonra halkımıza ne gibi hizmetler yapacağımızı söyleyeceğiz. Zaten 13 yıllık süre içerisinde AK Parti’nin neler yaptığını çok iyi bilen halkımız 1 Kasım’dan sonra da bu güvenle AK Parti’yi destekleyip, tek başına iktidar olma yolunu açacaklardır” şeklinde konuştu.
Seçim beyannamesi üzerinde çok ince çalıştıklarını vurgulayan Sarıkaya, “Vatandaşlarımızın bize verdiği ev ödevlerine gayet iyi çalıştık. Eksikliklerimizi, fazlalıklarımızı yeniden dengeli bir şekilde değerlendirip 1 Kasım’da vatandaşımızın bizden ne istediğini tam anlayıp, isteklerini beyannamemize yansıttık. Asgari ücret ve emekliler, kadınlar ve engelliler konusunda toplumun tüm kesimlerine hitap eden, ayakları yere basan gerçekçi bir beyanname ortaya koyduk. Beyannamemizden toplumun bütün kesimlerinden pozitif dönüşler oldu. Bundan sonraki süreçte beyannamemizi çok iyi anlatarak önümüzdeki seçimden sonra halkımıza nasıl hizmet edeceğimizi söyleyerek halkımızın teveccühünü kazanacağız” ifadelerini kullandı.
Sarıkaya, siyasi rakiplerinin beyannamelerine de göndermede bulunarak, “Muhalefetin ortaya koyduğu beyannameler çok afaki, ayakları yere basmayan, kaynakları belli olmayan uçuk beyannamelerdi. Beyannameler konusunda zaten vatandaşlarımız gereken teveccühü göstermiyor. Bunları konuşup vakit kaybına tahammülümüz yok. Kendi beyannamemize bakalım. Dolayısıyla kendi icraatlarımızla vatandaşlarımız zaten AK Parti’nin verdiği sözleri nasıl tuttuğunu gayet iyi biliyor. Bundan sonra da verdiğimiz sözleri tutacağımızın taahhüdü olarak bunları söylemek üzerimize düşen bir borçtur” dedi.
(İHA)
Yorum Yazın