TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Polat, projelerini yarın açıklıyor

AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, 2014 yerel seçimleri sonrasında hayata geçireceği vizyon projelerini yarın kamuoyu ile paylaşıyor.
Polat, projelerini yarın açıklıyor
İHA - Hacı Uğur Polat, Sabancı Kültür Merkezi’nde 13 Mart Perşembe günü saat 13:00’da geniş katılımlı bir törenle projelerini açıklayacak.

Polat, “Büyükşehir statüsüne kavuşan Malatya’mızda hayata geçirmek üzere, toplumun her kesimine hitap eden ve Yeşilyurt ilçemizin büyümesini devam ettirecek yeni projeler hazırladık. Değerlerini muhafaza ederek sürekli gelişen bir Yeşilyurt en büyük arzumuz. Ekibimizle birlikte, tüm çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda hazırladık. Malatya’mızın ‘batı giriş kapısı’ unvanına yakışır bir ilçe meydana getirmek adına inşallah başarılı çalışmalarda bulunacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci ise AK Parti'nin belediyecilik anlayışının tamamen millete hizmet odaklı olduğunu söyledi. Tüfenkci, “30 Mart'tan sonra Malatya’mızın tamamındaki belde ve köyler, bağlı bulundukları ilçelerin mahalleleri haline gelecek. Dolayısıyla artık tüm köy, belde ve ilçelerimize hem ilçe belediyelerimiz hem de Büyükşehir Belediyemiz hizmet verecek. Dolayısıyla bu tarihten itibaren tüm mahalle, belde ve köylerinde hizmet destanımız artarak devam edecek. İlçelerde yaşanacak büyük değişime sayılı günler kaldı. Yeşilyurt ilçemizde adayımız Hacı Uğur Polat kardeşimizin açıklayacağı vizyon projelerin tanıtım toplantısına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın