TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

“Taşımalı eğitimi de kaldıracağım"

Büyükşehir Belediyesinin köprülü kavşak projesinin temel atma programına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Taşımalı eğitimi de kaldıracağım. Nerede bir öğrenci varsa öğretmenimiz de orada olacak” dedi.
“Taşımalı eğitimi de kaldıracağım"
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İskenderun ilçesinde CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin köprülü kavşak projesinin temel atma programına katıldı. Kılıçdaroğlu, temelin atılacağı alana milletvekili adayları, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanlarının içerisinde bulunduğu seçim otobüsüyle geldi. Seçim otobüsünün kapılarının açılması ile milletvekili adayları, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla konuşmanın yapılacağı platforma gittiler.
Alkışlarla sahneye çıkan CHP Lideri Kemal Kılaçdaroğlu, her evde huzurun olması ve yoksulluğun olmaması için çaba harcadığını söyledi. Kılıçdaroğlu, “Sevgili anneler, CHP iktidarlığında çocuğunuzu tam gün okula göndereceksiniz. Sabah gidecek akşam eve gelecek. Beslenme çantasını da artık kullanmayacaksınız. Çocuk öğle yemeğini öğretmenleriyle beraber okulda yiyecek. Hiçbir ücret ödemeyecek. Çocuklarımız rahat bir şekilde öğretmenleriyle beraber okullarında beslenecekler. Taşımalı eğitimi de kaldıracağım. Nerede bir öğrenci varsa öğretmenimiz de orada olacak. Okulunda öğrencileriyle beraber olacak. Ve öğretmeni toplumun önderi yapacağız. Hiçbir derdi kalmayacak öğretmenin. Biliyorum ki eğitime önem verdiğimiz ölçüde Türkiye uygarlık çizgisini yakalamış olur. Buna inanıyorum ve bunun sözünü sizlere veriyorum. Onların yapamadığını biz tek başımıza yapıyoruz. İnşallah CHP iktidarında göreceksiniz 21. yüzyılın bilgi toplumunu CHP yakalayacaktır” diye konuştu.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda ise “Bir şeyi sakın unutmayın diyorum. Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır” dedi. Sona eren konuşmanın ardından İskenderun köprülü kavşak projesinin temeli atıldı.
(İHA)
Yorum Yazın