TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

5 kez Galatasaray, 1 kez Akhisar

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk hafta maçında yarın Galatasaray ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 6 karşılaşmada 5 kez sarı-kırmızılılar galip gelirken, 1 kez de yeşil-siyahlılar kazandı.
5 kez Galatasaray, 1 kez Akhisar
Cansu Türkmenlio - Ziraat Türkiye Kupası son şampiyonu Galatasaray, E Grubu ilk hafta maçında yarın saat 20.45’te Türk Telekom Arena’da Akhisar Belediyespor ile oynayacak.

İki takım Türkiye Kupası’nda ilk defa birbirleriyle karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Akhisar Belediyespor, bugüne kadar Süper Lig’de 6 kez mücadele etti. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 5 kez galip gelirken, 1 kez de yeşil-siyahlılar sahadan galip ayrıldı.

AKHİSAR İKİ ELEME TURU OYNADI
Ziraat Türkiye Kupası’na Galatasaray, grup karşılaşmalarından başlarken, Akhisar Belediyespor iki eleme turu oynayarak gruplara kaldı. Yeşil-siyahlılar, ikinci eleme turunda Yomraspor’u evinde 2-0, Dardanelspor’u da 5-0 mağlup ederek adını gruplara yazdırmıştı. Sarı-kırmızılılar ise geçtiğimiz sezon Bursaspor’u finalde 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi olmuştu.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 15 haftada 28 puan toplayarak dikkatleri üzerine çeken Akhisar Belediyespor, ligde 3. sırada bulunuyor. Ligde 26 puan toplayan Galatasaray ise 4. sırada yer alıyor.

ABDULKADİR BİTİGEN DÜDÜK ÇALACAK
Galatasaray ile Akhisar Belediyespor arasında yarın saat 20.45’te oynanacak mücadelede Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını ise İlyas Emektar ile Mustafa Savranlar yapacak.
Yorum Yazın