TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Ahmet Yıldırım: "Kazanamazsak kaybetmeyeceğiz"

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Niğde Anadolu maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede, “Kazanmak istiyoruz. Kazanamazsak da kaybetmemeye çalışacağız.” dedi.
Ahmet Yıldırım: "Kazanamazsak kaybetmeyeceğiz"
Kadrodaki oyuncuların hazır olmadığını söyleyen Ahmet Yıldırım, “Yeni göreve gelen bir ekibiz. Bizle beraber yeni gelen en az 6-7 oyuncu var. Bahanelerin arkasına sığınan bir hoca değilim. Ancak elimizdeki oyuncuların hazır olması için çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz” dedi.

Geçen hafta karşılaştıkları Bandırmaspor’u ve oynayacakları Niğde’yi değerlendiren Yıldırım, “Şampiyonluk için kurulan bir Bandırmaspor karşısında ikinci yarı tek kale oynadık. Pozisyon üretme anlamında istediğimizi aldık gibi görünüyor. Niğde geçen yıl ki takımı koruyor. Genç ve koşan bir ekip. Oyuncularımızdan istediğimizi bir nebze olsun almaya başladık. Ancak sabır lazım. Kazanmak istiyoruz. Kazanamazsak da kaybetmemeye çalışacağız” diye konuştu.

En kötü hedeflerinin play off olduğunu da ifade eden Yıldırım, “Küme düşmemeye kurulan bir takım gibi bir algı var. Benim olduğum yerde bu söylemin olmaması gerekiyor. En kötü hedefimiz play off. Oyuncularımızı en iyi şekilde motive etmek istiyoruz. Kalabalık bir kadromuz var. Bunun da yaşattığı sıkıntılar var. Kimseyi dışarıda bırakmak istemiyoruz. Rotasyon yapma şansım yok. Çünkü oyuncular hazır değil. Kadroyu önce bir oturtup şekillendirmek lazım. Defansımız ve orta sahamız iyi ama hazır değil. Öncelikle kadromuzu belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın