TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Ardahanlılardan Göreleli taraftarlara tepki

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden lider Serhat Ardahanspor, takipçisi Görelespor’u kendi evinde ağırladı. Golsüz berabere biten maçın ardından Görelesporlular’ın Ardahan sınırları içerisinde polislerin güvenlikleri için aldıkları önlemleri çarpıtarak, farklı yönlere çekmeleri Ardahanlılar tarafından tepkiyle karşılandı.
Ardahanlılardan Göreleli taraftarlara tepki
ARDAHAN / İHA - Golsüz berabere biten maçın ardından Görelesporlular’ın Ardahan sınırları içerisinde polislerin güvenlikleri için aldıkları önlemleri çarpıtarak, farklı yönlere çekmeleri Ardahanlılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Görelespor taraftarları tarafından çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkilerini koyan Ardahanlılar, "Kendilerini iyi bir şekilde ağırladık, maçı izlemeye gelen bütün Görelespor taraftarları maçı tribünlerden izledi. Kendilerini tezahüratlarla karşıladık. Gerek yönetim, gerek futbolcular ve taraftarları iyi bir şekilde ağırladık. Taraftarlar ve futbolcular maç sonunda da şehirde gezerek yemek ve ihtiyaçlarını karşıladılar. Şehir merkezine girmemeleri gibi bir durum söz konusu olmadı" dedi.

SURAL: "MİSAFİR TARAFTARLARI EN İYİ BİR ŞEKLİDE KARŞILADIK"
Serhat Ardahanspor Başkanı Sedat Sural ise, sosyal medyada paylaşılan Görele’den gelen taraftarların Ardahan’a sokulmadığı şeklindeki haberlerin tüm Ardahanlıları ve kulüp yönetimini rahatsız ettiğini söyleyerek, şunları kaydetti:
"Ardahan Valiliği tarafından Göreleli taraftarlara statta yüzde beş haklarının olduğu ve bunun dışında tribünümüzün yetersiz olduğu bildirildi. Ekstra taraftarın gelmesinin gereksiz olduğunun belirtilmesine rağmen yine de valiliği dinlemeyerek gelmişlerdir. Sabah saatlerinde tribünümüzün yetersiz olduğundan dolayı emniyet mensupları arkadaşları geçici olarak Ardahan girişinde bekletmişlerdir. Bu süre zarfında biz de kendilerinin iaşe giderlerini karşıladık. Fakat gönderdiğimiz yemekleri kabul etmediler. Burada kendilerine göre protesto etmişler. Daha sonradan Sayın Valimiz devreye girerek, gelen misafirleri tribünümüzün yetersiz olmasına rağmen Ardahan’a davet ettiler. Taraftarlar maçı en iyi şekilde izleme fırsatı buldular. Bizler misafir taraftarları en iyi şekilde karşıladık. Daha sonradan gelen arkadaşlar Ardahan içerisinde rahat bir şekilde gezerek ihtiyaçlarını gidermişlerdir. Sosyal medyada çıkan bu haberler Ardahanlıları olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür" şeklinde konuştu.
Yorum Yazın