TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Başkan Zolan'dan işitme engelli sporculara ödül

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularına ödül verdi.
Başkan Zolan'dan işitme engelli sporculara ödül
DENİZLİ / İHA - Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları için ödül verilmesini geçen Ağustos ayında kararlaştırmıştı. Yarışmalarda başarı gösteren sporcular için Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda ödül töreni düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İşitme Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Sevil Güngör, Türkiye Hentbol Teknik Delegesi ve Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sarıoğlu, teknik heyet ve sporcular katıldı.

ZOLAN: “BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”
Başkan Zolan yaptığı konuşmada, sporcuları elde ettikleri başarıları simgeleyen madalyalar ile görmenin kendilerini onurlandığını belirterek, "Destek verilip, emekle harmanlanınca işitme engelli sporcular olarak aslında önünüzde hiçbir engelin olmadığını gösterdiniz. ’Yeter ki emek ve fırsat verilsin, destek çıkılsın, başarılara koşarız’ diye bize güzel bir örnek gösterdiniz. Başarılarınız sizin arkanızdan gelen engelli kardeşlerimize örnek olacak ve bizlere de gençlere fırsat verildiğinde nasıl başarılı olabileceğini gösterdiniz. Ben sizleri tekrar tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

“HEDEFE BİRLİKTE KOŞACAĞIZ”
Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sporcuların yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu:
"Kulüp başkanımız başta olmak üzere hocalarımız ve sizlerle, el ele verip hedefe birlikte koşacağız. Sizleri teşvik ve teşekkür etmek adına küçük de olsa hediyelerimiz olacak. Umarım bu yardım sizi hem motive hem de mutlu edecektir. Aynı zamanda malzeme ve ulaşım alanında sizlerin hep yanında olduk ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum."

Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sarıoğlu da kendilerine destek veren Başkan Zolan ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Zolan sporcuların ödüllerini verdi.

Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü’nde 4-12 Temmuz’da Samsun’da yapılan U21 İşitme Engelliler Dünya Basketbol Şampiyonası’nda başarı göstererek dünya ikincisi olan Türkiye Basketbol Milli Takım Antrenörü Ali İhsan İlci ile kadın ve erkek milli takım sporcuları Altınel Avcı, Muzaffer Abacı ve Gamze İpek’e, ayrıca 08-15 Haziran’da Samsun’da yapılan İşitme Engelliler Dünya Hentbol Şampiyonası’nda başarı göstererek dünya ikincisi olan Türkiye Hentbol Teknik Delegesi ve Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sarıoğlu ve milli takım sporcusu Mehmet Ünsal’a 2’şer bin lira ödül verildi.
Yorum Yazın