TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Beşiktaş, Lıverpool maçı öncesi revire döndü

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu’nda Perşembe günü Liverpool ile rövanş maçına çıkacak olan Beşiktaş’ta sakatların durumu düşündürüyor.
Beşiktaş, Lıverpool maçı öncesi revire döndü
İSTANBUL / İHA - 1-0’ın rövanşında Perşembe günü Liverpool’u ağırlayacak olan siyah-beyazlılarda sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatlıkları süren Demba Ba, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun, Tolga Zengin ve Alexander Milosevic’in son durumları ile ilgili BJK TV’de açıklamalarda bulundu.

Karanlık’ın sakat futbolcularla ilgili yaptığı bilgilendirmeler şu şekilde:
DEMBA BA: "Demba Ba’nın sakatlığı dün olmadı, bu sıkıntı aslında Liverpool maçı öncesinde vardı. Bursa’ya karşı kendi sahamızda oynadığımız maçta bir pozisyonda kalçasıyla ilgili sıkıntı yaşamıştı. Bazı uygulamaları yaptık ve Liverpool maçına çıktı. Sıkıntısı büyümeden maçı bitirdi. Bu tür sorunlar iki günde maalesef geçmiyor. Eskişehir’de ısınmaya kadar oynayıp oynayamayacağı tam belli değildi. Çünkü bazı pozisyonlarda sol kalçasındaki problem hareketlerini engelliyordu. Isınmanın başlarında oynayacak durumda olmadığını gördük. Hatta kulübede bile oturacak durumda değildi. İstanbul’a döndükten sonra gece hemen tedavisine devam ettik. Sol kalçasına yoğun bir tedavi uyguluyoruz. Demba Ba’nın 2 gün dinlenme programı bulunuyor. Bugünü ve yarını istirahatle geçirecek. İnşallah çarşamba günü antrenmana katılır. O zaman durumunu daha net görebileceğiz."

GÖKHAN TÖRE: "Liverpool maçında darbe aldı ve sol ayak bileğini burktu. Fulya Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ını çektik ve ayağının yan bağlarında zedelenme belirtisi gördük. Tedavisi için çok zamanımız yok. Bağlardaki bu tür sıkıntıları da 2 günde geçirme durumumuz yok. Biz o zamanı aşağıya çekmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu kadar kısa sürede de olmuyor. Gökhan Töre’nin tedavilerini uyguladık, bugün için antrenmana çıkması mümkün değil. Hedefimiz en az riskli şekilde kısa sürede takıma geri vermek. Perşembe günü için her şeyi zorluyoruz."
MUSTAFA PEKTEMEK: "Eskişehirspor maçında Mustafa ilk dakikalarda kafa topu mücadelesinde yaralandı. Kemiğe bir şey olmadı ama kafasındaki et biraz açıldı. Biz orada zaten ilk müdahaleyi yaptık, maçtan sonra da kafasına 4 dikiş attık."

CENK TOSUN: "Ayak tabanında bir problem bulunuyor. Adana maçında olmuştu. Oradaki yırtık bayağı geç iyileşir. Her türlü tedavisini yaptık. Kondisyon çalışmalarını yaptı. Son iki hafta takımla beraber de çalıştı. Yüzde yüz kendini iyi hissetmediği için zorlamadık."

TOLGA ZENGİN: "Bir hafta önce Tolga’nın iç bağlarında bir yırtık meydana gelmişti. Tedavisini sürdürüyoruz."
ALEXANDER MILOSEVIC: "Milosevic, 2 hafta öcne ameliyat olmuştu. Bugün Acıbadem Hastanesi’nde bulunan bir cihazda koşulara başlayacak. Önümüzdeki 2 hafta boyunca da bu cihazda çalışmalarını sürdürecek."
Yorum Yazın