TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Beşiktaş'a gelerek çocukluk hayalimi gerçekleştirdim

Beşiktaş'ın Türk asıllı İsviçreli futbolcusu Gökhan İnler, siyah-beyazlılara transfer olarak çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.
Beşiktaş'a gelerek çocukluk hayalimi gerçekleştirdim
AA - Gökhan İnler, UEFA'nın internet sitesinde yer alan röportajında, Beşiktaş'a transfer süreci ve Şampiyonlar Ligi'nde eski takımı Napoli'ye karşı oynayacakları maçlarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Sezon başında siyah-beyazlı kulübe transferinin çok hızlı bir şekilde gerçekleştiğini belirten 32 yaşındaki Gökhan İnler, "Geçmişte Türk takımlarının benimle ilgilendiğini neredeyse her gün duyuyordum ancak transferin gerçekleşmesi bu yıla kısmet oldu. Yıllardır takip ettiğim harika bir kulübe geldim. Çocukken Türkiye'deki derbi maçları izler ve İsviçre'de büyüdüğüm eve çok yakın yerde yapılan Beşiktaş kamplarını izlemeye giderdim. Beşiktaş her zaman kalbimdeydi. Beşiktaş'a gelerek çocukluk hayalimi gerçekleştirdim." ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki ilk günlerinin kendisi için kolay olmadığını da aktaran tecrübeli orta saha oyuncusu, takım arkadaşları ve teknik direktörünün yardımıyla adaptasyon sürecini atlattığını belirtti.

"Napoli'ye dönmek harika bir his"
İsviçreli milli futbolcu Gökhan İnler, Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda eski takımı Napoli ile 19 Ekim Çarşamba ve 1 Kasım Salı günleri oynayacağı maçlar öncesi heyecanlı olduğunu ifade etti.

Napoli ile oynanacak iki maçı sabırsızlıkla beklediğini belirten Gökhan, "İtalya'da 4 sezon forma giydiğim ve gelişimime büyük katkı sağlayan kulüple tekrar karşılaşacak olmak heyecan verici. Udinese'de oynarken San Paolo Stadı'na çıkmış ve onlara gol atmıştım ama şimdi Napoli'ye eski futbolcuları olarak dönmek harika bir his. Arkadaşlarımı tekrar görmek ve onlara karşı oynamak güzel olacak." yorumunu yaptı.

Gökhan İnler, Napoli formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 2011-2012 sezonunda İspanya'nın Villarreal ve İngiltere'nin Chelsea takımlarına attığı golleri unutamadığını da sözlerine ekledi.
Yorum Yazın