TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Best'te Thompson sezonu kapattı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden BEST Balıkesir Basketbol Kulübü'nün oyuncusu D.J. Thompson'un aşil tendodunun koptuğu öğrenildi.
Best'te Thompson sezonu kapattı
İHA - Başarılı basketbolcunun sezonu kapattığı kaydedildi.

BEST Balıkesir Basketbol Kulübü'nün yabancı oyuncuları çeşitli zorluklarla mücadele ediyor. Takımın yabancı oyuncusu Patillo'nun annesini kaybederek Amerika'ya gitmesinin ardından, Darüşşafaka ile yapılan maçta sakatlanan Thompson'dan da kötü haber geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "30.11.2013 Cumartesi Balıkesir’de oynadığımız Darüşşafaka müsabakasının 3. periyodunun ortasında sakatlanan oyuncumuz D.J Thompson’ın Özel Sevgi Hastanesinde çekilen MR ve tetkiklerinde aşil tendonunun kopuğu tespit edilmiş ve sporcumuz sezonu kapatmıştır" denildi.

Kulüp Başkanı Gafur Çoymak ise şanssızlıklardan yakınarak, "Müsabakanın 3. periyoduna kadar önde olarak oynadığımız karşılaşmada oyuncumuz D.J Thompson’ın çok ciddi şekilde sakatlanması hem oyuncumuzu hem de maçı kaybetmemize sebep oldu. D.J Thompson bizim için çok önemli ve etkili bir oyuncu; takımımız için büyük bir kayıp. En kısa zamanda iyileşerek sahalara dönmesini arzuluyoruz. Diğer yabancı oyuncumuzun da annesini kaybetmesinden dolayı memleketine gitmesi bir anda yabancı oyuncusuz kalmamıza sebep oldu. Takım olarak da şanssız günler geçirdiğimizi düşünüyorum. Lig çok sert ve uzun bir maraton. En kısa sürede bu şanssızlıkları aşarak üst sıralardaki yerimize dönmeyi arzuluyoruz" dedi.
Yorum Yazın