TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Birevim, Elazığ kadın basketbol takımına sponsor oldu

Tasarrufa dayalı finansman sektörünün önemli firmalarından Birevim, Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının isim ve forma sponsoru oldu.
Birevim, Elazığ kadın basketbol takımına sponsor oldu

Tasarrufa dayalı finansman sektörünün önemli firmalarından Birevim, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının isim ve forma sponsoru oldu. Sponsorluk imza töreni ve tanıtım gecesi Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir Orak, Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay, Birevim İl Özel idare Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve il protokolünün katılımıyla Elazığ Hilton Oteli’nde gerçekleştirildi.

Spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini söyleyen Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir Orak, "Birevim de tıpkı kadın basketbol takımı gibi bir başarı hikayesi. Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim ailesi olarak bu güzel birlikteliğin Elazığ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay ise Elazığ’da spor faaliyetlerini desteklemeyi sürdüreceklerini belirterek, "81 il de sporu, eğitimi, kültürü ve sanatı gençlerimizle buluşturarak onlara güzel bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Doğunun tek süper lig ekibi olan takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Birevim Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Çiftçi’ye bizlere verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederim. Valimiz ilimiz için büyük bir şans. Kendisi ile bu projelere imza atmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise Birevim’in Elazığ’a çok ciddi katkılar sunduğunu belirterek, "Takımımıza sponsor olmaları yönündeki ricamızı kırmayarak destek olan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ ye teşekkür ederim. Birevim Elazığ’da her zaman elini taşın altına koyuyor. Bunu diğer kuruluşlarımızdan da bekliyoruz. Bir Gelecek projesi ile Elazığ’ın tüm ilçelerinde gençlerimize hizmet götürüyorlar. Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay beye de değerli çalışmaları için ayrıca teşekkür ederim. Hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah hep birlikte pek çok başarılı işe imza atacağız" dedi.

Tanıtım gecesi, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından üzerinde basketbolcuların imzasını taşıyan formaları Mahir Orak ve Mustafa Alpay’a takdim etmesinin ardından son buldu. Öte yandan, periler oynadıkları 3 maçında 3’ünü de aldılar. Periler ligin başlangıcından beri yüksek bir performans gösteriyor ve ligin lideri olma yolunda hızla ilerliyor.