TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Bursaspor'un gençlerinden Beşiktaş açıklaması

Bursaspor’un iki genç oyuncusu Enes Ünal ve Furkan Soyalp, Pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacakları maçı değerlendirdi.
Bursaspor'un gençlerinden Beşiktaş açıklaması
BURSA / İHA - Yeşil-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig’in 3.haftasında sahasında ağırlayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Antrenman sonrası kulübün resmi televizyonuna açıklamada bulunan genç yolcu Enes Ünal, “İnşallah kazanıp taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye ederiz. İyi çalışıyoruz ve her şey iyi gidiyor. Takımda moraller yerinde. Umarım galibiyeti alırız. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın” dedi.

“FORMAYI ALMAK BENİM ELİMDE”
Genç orta saha oyuncusu Furkan Soyalp ise, “Şu anda yoğun olarak Beşiktaş maçına çalışıyoruz. Maçın önemini herkes biliyor. Bütün şehirde biliyor. Bu konu hakkında çokta motivasyona gerek yok. Hepimiz maçı düşünüyoruz. Sonuna kadar çalışıyorum. Forma için elimden geleni yapıyorum. Benim görevim çalışmak. Gerisi hocanın takdirine kalmış. Formayı almakta benim elimde. Umarım alırım ve bir daha vermeyerek uzun yıllar giyerim” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın